Autor: Beta

Info
21.01.2022.
16:44
Ministar za brigu o selu Milan Кrkobabić najavio je danas da će za kupovinu još 500 kuća u selima Srbije biti dodeljeno pola milijarde dinara.
  • Vv

    21.01.2022 21:41
    Može
    Otkupite od Rio Tinta u dolini Jadra.
  • ZX

    21.01.2022 20:42
    Jedni na mesec, drugi na selo
    Trude se i Krkobabić i država. Presipaju iz šupljeg u prazno sve više i sve brže.
  • Trivun

    21.01.2022 18:37
    Laži
    Ovo da je dobro Krkobabić bi svoju familiju poslao na selo a ne bi ih zbrinjavao po najboljim firmama. Nema obraza da se skine sa narodne grbače već se max trudi da napravi još sirotinje u totalno zapuštenom selu. Šta može mlada porodica da uradi goloruka na goloj zemlji. Da se zaduži do guše i posle desetine izgubljenih godina pobegne glavom bez obzira kao što sam to ja uradio posle 30 godina mučenja na selu. Nebrigom države mala i srednja domaćinstva su osuđena na propast. Slovenačka sla su još pre 50 god imala asvalt a u Srbiji polovina nema ni makadam. Totalno se izgubio kompas u pravljenju autoputeva gde treba i ne treba ali zato se struja razvodi tek sada u sela gde je ostao samo po jedan žitelj.
  • USA

    21.01.2022 18:28
    Vratite dug kroz restituciju i to po tržišnim vrednostima plus kamate od 45-te, onda delite svoje koje niste pošteno zaradili, ili da vama uzima narod kao što ste vi nasilno otimali.
  • EvoOvako

    21.01.2022 17:23
    (Ne)poštovani Krkobabiću
    Obzirom da ste stariji čovek i da Vam prija svež vazduh, jeste li možda razmišljai da se Vi preselite na selo?
    Mislite li da samo kkuću na selu treba kupiti? A od čega živeti, g-dine Krkobabiću? Da pasu travu? Stočarstvo je satrano, kao i cela poljoprivreda. Mesne industrije uvoze meso ko zna odakle.
    Dalje, g-dine Krkobabiću, po selima nema osnovnih uslova za život - domovi zdravlja zvrlje prazzni, često puta polupani. Uslovi u seoskim školama su katastrofalni, kao i u vrtićima. Javni prevoz je na nivou statističke greške.
    Jeste li razmišljali o tome?
    HAjde, lepo, Vi na svež vazduh i batalite se dinastijske politike više. I povedite SVE članove Vaše, ne baš cenjene, porodice.
    Deco, ukoliko ovi budu na vlasti i posle izbora, onda bolje i nismo zaslužili.
  • Sremac

    21.01.2022 16:59
    Prvo naturalna restitucija!!!
    Država PRVO MORA da vrati meni dedinu kuću na selu,otetu po "oslobodjenju" 1945, a posle ti Krkobabiću poklanjaj svoju babovinu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna