Autor: Tanjug

Info
23.01.2022.
18:37
Epidemiološka slika u našoj zemlji je vanredna s obzirom na to da je zabeležen rekordan broj novozaraženih pacijenata.
  • Dragan Đerković

    24.01.2022 14:06
    Krizni štab nije ništa konkretno uradio da koliko toliko uspore transmisiju.
  • Zeljka

    24.01.2022 13:44
    Vesić kao dr prof
    Ko šiša Tiodorovića, valjda Vesić sve zna, pa da i mere više ne daju rezultata, što je još jedan biser zamenika svih funkcija. Kažu upućeni da će i njegova putujuća kancelarija da se uključi u sistem kovid ambulanti radi smanjenja gužvi. HA, HA, HA! Blago Beograđanima! Ne znaju koliko ih je bolesnih ali Vesića ne menjaju. Sada i deca moraju u škole. Kako će to da se odrazi na mlade generacije niko ne zna, ali Vesiću i kompaniji, čitaj ministru prosvete i premijerki, to izgleda nije važno. Da jeste, ne bi ih gurali u školu. Nažalost, do sada nisu uspeli da organizuju nastavu na daljinu pa je zato izbegavaju. Naravno da ona smešna predavanja koja su se emitovala na državnoj televiziji ne služe svrsi. A predsednik svima povećava plate sem prosvetarima. Oni mogu i da boluju i da budu zaraženi i da podučavaju decu kao da korone nema. Danas reče direktor "Mišovića" da je trećina sestara na njihovoj hirurgiji bolesna i da ne rade u punom kapacitetu. Neka nam Ružić objasni kako i zašto bi bilo drugačije u školama. Naravno, od silnih infrastrukturnih programa ne stižu da odvoje pare i testiraju decu kao u mnogim normalnim državama. A da se ugledamo na braću Kineze? Ne može, pa da izgube izbore...
  • Vakcinisan Roditelj

    24.01.2022 11:54
    @Ferengi, Djuri
    @Ferengi
    Vakcine štite da se ne širi zaraza?

    @Djuri
    Koji ceo krizni štab, Vesić? Krizni štab ima integritet? Krizni štab je nekome autoritet?

    Nova vlast ĆE MORATI preispitati brojeve umrlih, hospitalizovanih, zaraženih, tendere za nabavku medicinske opreme, izgradnju kovid bolnica i na kraju ali ne najmanje bitno- uticaj (ne)rada Kriznog štaba i odluka odgovornih ("ja ne verujem u mere!") na stradanje stanovništva i rasipanje državnih sredstava.
  • Djuri

    24.01.2022 09:58
    Nemoguca misija
    Ako se bojite da vam dete u kucu donese zarazu,lepo se vakcinisite dodatnom dozom.Ceo krizni stab tvrde da vakcine stite,tako da nebi trebalo da nam bude nista prema tvrdnjama epidemiologa i proizvodjaca vakcina.To sto se desava suprotno to nije istina.I ko god da je vakcinisan pokupio covid sigurno bi prosao gore nego sa vakcinom,a ko je umro umro bi svakako.Neka svako proceni dali ce se vakcinisati,ukidaj zabrane pod hitno!!!
  • J

    24.01.2022 08:04
    Prevara
    Zakonom predvidjena Komisija za zastitu stanovnistva od zaraznih bolesti (u kojoj nema Vucica, Vesica...) donosi odluke. Krizni stab ne postoji u zakonu. Krizni stab je Vuciceva izmisljotina da bi radio to sto radi. Doktor to vrlo dobro zna i saucesnik je u zlocinu protiv svog naroda.
  • Pera Detlic

    24.01.2022 00:47
    !!!
    Onaj ko je doneo odluku da deca treba da idu u skolu treba krivicno da odgovara. U mom slucaju u prvoj nedelji skole cerka prvi razred zarazila se u skoli, posle toga smo se zarazili i ja i zena. Interesantno kako niko od roditelja nije obavestio da je zarazen ili njegovo dete da je zarazeno.
  • Ferengi

    24.01.2022 00:03
    Epidemiolozi, a i udruženje pedijatara, su odavno još bili za vakcinaciju dece 12+...ali ne i većina roditelja, mahom onih koji se sada pozivaju na stav istih tih epidemiologa i pedijatara
  • V

    23.01.2022 22:20
    Je l' ovaj nas zavitlava? U školu idu samo deca do četvrtog razreda. Kombinovana nastava znači da deca idu u školu svaki drugi dan. Za ove koje nisu u školi, snađite se. Nema online nastave, niti bilo čega sličnog za pola odeljenja sve je ostavljeno nastavnicima na savest. Deca peti i šesti razred takođe imaju ispod 12 godina pa ostaju sama kod kuće svaki drugi dan. O srednjoškolcima da ne govorim to kako oni idu u školu, kao i de ne idu.
    Model sa zatvaranjem pojedinih odeljenja/škola samo kada je broj zaraženih đaka visok je bio mnogo bolji nego ovo sada. U školi kod moje dece nema zaraženih učenika a ne idu u školu zbog toga što ih možda ima negde drugde.
  • Skoro kao ekspert

    23.01.2022 22:09
    3 x sam pročitao tekst. Za mene ovaj čovek je implicitno priznao da su zaboravili na decu Vojvodine.
    Takav PREVID je dovoljan da sami podnesu ostavku.
    Obzirom na to kako su se do sada ponašali- ne očekujem.
  • Niki

    23.01.2022 21:59
    Sta radite
    Sta radite u kriznom stabu, o cemu tamo pricate? Kome pricate, ko tamo sedi, zasto uopste postoje delovi kriznog staba, a ne jedan strucan tim koji ima kicmu, cemu ove izjave, da se ljudi nerviraju jos vise? Izadjite iz tog staba, recite zasto i gradjani ce stati uz vas.
  • PVB

    23.01.2022 21:59
    Novinari, pitajte koliko samo dece u PVB ima koronu?
    A onda dodajte plus 30%, jer ostali nisu ni vodili decu na testiranje jer su im saminukucani pozitivni...
    A to je tek prva nedelja škole...
  • Ćoravi desk

    23.01.2022 20:44
    Vuk
    Vuk
    Vuk

    A kad je vuk došao niko više nije verovao
    Kompromitovao se kao i ceo štab...
    Zahvaljujući vama narod u Srbiji sad više veruje teoriji zavere nego nauci.
    Sramotite se
  • Ela

    23.01.2022 20:35
    Da li se secate godinu dana pred koronu zatvorili vrtice,skole zbog gripa.I nisu se pitali tada ko ce decu da cuva.A sada domovi zdravlja krcati sa bolesnom decom,kaslju,sa visokim temperturama cekaju ....strasno
  • Mr.M

    23.01.2022 20:27
    Bitno je da ste protiv i da se vas glas daleko cuje a to sto vas niko ne zarezuje i sto ispadate smesni pred narodom nije bitno jer treba uzeti kesa teska vremena dolaze
  • 696

    23.01.2022 20:23
    Organizacija dezorganizacije
    Uvek ista priča: Lekari savetuju, ali ih niko ne sluša.
  • Hm

    23.01.2022 20:11
    Odavno znamo,vidimo i oosetimo na svojoj koži da su sve odluke KŠ političke,pitanje je šta uopšte vi radite i tražite u tako koncipiranom KŠ?
  • Nastavnik

    23.01.2022 20:07
    Nama u školi svaki dan stižu mejlovi od tima koji nam objašnjava kako danas ide pola prve grupe, sutra šest osmina četvrte grupe, a prekosutra kubni koren od broja cipela treće grupe itd. Sve je to zaje***vanje.
  • Maca

    23.01.2022 19:48
    Sramota
    A našu decu niko ni ne spominje,oni ne postoje za sve iz Srbije jer se samo priča o produženju raspusta kod dece iz Srbije a naša deca kao glineni golubovi već nedelju dana idu u školu i rszboljevaju se i ona i njihove porodice!!!!
    Bolje onda da budemo samostalni pa sami sebi uredjujemo život a ne fiktivna pokrajna u okviru Srbije tj samo da de kaže da je u okviru demokratskog uredjenja države a u stvari sve nam Beograd diktira a ni ne spominju nas jer ih boli uvo za sve sem za pare koje im šaljemo i sve nerazvijene finansiramo a oni ni 7% ne vrate nazad
  • Xxaq

    23.01.2022 19:29
    Opet ovaj.
  • Bane

    23.01.2022 19:04
    Ajde da nam neko objasni koja je onda vaša svrha u tom kriznom štabu ?! Vi ste stalno nešto protiv ali odluke donosite drugačije !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna