Autor: 021.rs

Info
25.01.2022.
14:59 > 15:55
Evropska organizacija posvećena očuvanju kulturne baštine "Evropa Nostra Srbija" pozdravila je odluku da se otkaže javno nadmetanje za Memorijalni kompleks Boško Buha na Jabuci.
  • Marko

    26.01.2022 10:15
    Zrtveni jarac
    Bombas samoubica koji je dao zivot da bi drugovi usli u tudje vile na Dedinju.
  • milenko

    26.01.2022 04:07
    :-(((
    Od smrti J.B. Tita kreće čerupanje . Od smrdljivo nacionalističkih ratova 90tih kreće i ne staje do danas opšti: lopovluk,seljakluk,džiberluk,krkanluk,itd. , počevši od Slobe preko svih ostalih fuNJkcionera ! ! ! ! !
    Da nije bilo Crvene Armije nebi bilo ni Evrope,jer nacisti bi izvršili i završilli svoj plan o čistoj arijevsko rasi-potamanili(pobili) bi ceo Balkan i više od pola Evrope !!!. ŽIVELA CRVENA ARMIJA I PARTIZANI JUGOSLAVIJE URA URA URA! ! ! ! !
    Boško Buha je kao dečak je bio ljudina za današnje idiote !!!!!
  • Sss

    25.01.2022 17:17
    Komunizam je verska sekta, partijska monarhija, totalitaristička ideologija i kao takva se još samo u Kini i Severnoj Koreji drži. Još 1945. komunizam je izjednačen sa fašizmom i nacizmom, gresi su oprošteni Nemcima, jer pretila je crvena kuga. Na svu sreću, svi normalni narodi su spalili i poslednji trag ludila i crvene petokrake. U tim zemljama je minimalac 2000 evra. Boško Buha? I njega buldozerom sravniti. Ovom narodu će svanuti kad umre i poslednji zagovornik komunizma, ali i kad ovi što ostanu shvate da se i od nacionalizma ne živi. Samo pošten rad.

    Znači nikad.
  • Dooh

    25.01.2022 16:48
    anti collective
    Ovo je smesno da smesnije ne moze biti. 21st Century marksisti hoce da komunisticki memorijal bude mesto okupljanja i pomirenja ahahah... Grohotom se smejem!
    Zar se oni ne secaju da je EU parlament usvojio rezoluciju u kojima se komunisticki rezimi izjednacavaju sa fastistima i nacional socijalistima?
    Drug Staljin = Drug Hitler = Drug Mao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna