Autor: Beta

Info
26.01.2022.
06:47
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović izjavio je da se sreo sa jednim od osnivača srpskog pokreta Otpor Predragom Lečićem, ali da ne zna zašto je on došao u Crnu Goru.
  • aga

    26.01.2022 13:43
    EvoOvako
    prijatelju , insinuiraš da su trebali verovatno sve osim DS -a zabraniti , ali onda bi odavno bio pod nečijom čizmom , pošto bi odavno bankrotirali . prijatelju , hejtovati , pričati gluposti , je najlakša stvar na svetu , škole završiti e to jr već korisno ... živela Srbija !
  • Miloš iz Zemuna

    26.01.2022 11:18
    crkva
    "Srpska pravoslavna crkva, kojoj je blizak Krivokapić i većina ministara, saopštila je danas da ne podržava formiranje manjinske vlade." Znači crkva priznaje umešanost u politiku. Inače, crkva je oduvek izjavljivala da se popovi ne bave politikom. Neko ovde laže, i to već 3.5 decenije.
  • EvoOvako

    26.01.2022 08:02
    Pa, šta očekujete
    Kad niste imali "Šesti oktobar"?
    Zašto je cela bivša država u njusra? Zato što nigde nije bilo "Šestog oktobra"!
    Jednostavno, zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna