Autor: Blic

Info
30.01.2022.
09:44
Kompanija Telenor Srbija najavljuje da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel.
  • jer je prodat

    12.05.2022 17:31
    nije više Telenor
    i ne lupajte
    koristite mozak
    Telenor svuda osim u Srbiji ima ocenu 1
    samo ovde 4
    u Nemačkoj ga neće uopšte
    pa promenom imena pokušavaju da lažiraju da će biti bolji od Telenora
    ali uzalud
    svi ugovori raskid posle nepostojećeg 4g čak u sred Bg
    optički nek im veruju oni koji ipak u sve veruju, i mimo iskustva
  • rale

    31.01.2022 16:34
    Menjaju ime između ostalog i što u svim ovakvim kompanijama sede raznorazni marketing, PR, branding menadžeri koji moraju nekako da zarade platu i operu pare od profita i onda prave sebi CV tako što pokreću ovakve projekte i presipaju iz šupljeg u prazno. Ali doduše za Telenor je ipak isteklo pravo na ime jer su prodali lokalnu firmu za Balkan
  • Stole

    30.01.2022 13:04
    Mislim da je u pitanju cist marketing i nisam siguran kako ce to popraviti stvari. Meta treba da nas uvede u neku virtuelne realnosti a na polju realnosti ima toliko problema da bas i ne verujem u taj VR koncept pogotovo sto Cukeberg i ekipa sve te podatke zloupotrebljava tako da tu nema nikakve slobode nego pracenje i ogranicavanje te slobode. Telenor u Srbiji je mnogo losiji nego u drugim zemljama a Yettel mozda otkriva da je vlasnik neko sa bliskog istoka sto opet nista ne znaci niti poboljsava bilo sta sto je vec dosta lose..
  • pa ja

    30.01.2022 10:04
    bez imena najbolje
    a ovi iz telenora u yettel...sta je njima bilo ba pameti, da firma vise nije iz nordijske zemlje, vec sa bliskog istoka ili...!?
    glupost neviđena!

    osim ako to nisu bili u obavezi da urade, da ne brukaju nadalje telenor.
  • Uroš

    30.01.2022 10:01
    Promašio temu
    Tačni su navodi zašto brendirane kompanije mjenjaju ime, ali uglavnom zbog popravke prethodnog lošeg imidža i s*anja koje su napravili. Npr Hipo i Addiko.
    Slučaj Telenora je obrnut. Oni ne žele da im se ime ukalja posle prodaje, tj sumnjaju u kvalitet rada kupca. Zato su i ograničili da ime mogu koristiti samo do juna 2022. To znaju svi zaposleni i akcionari Telenora Norveška.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna