Autor: Index.hr

Info
01.02.2022.
10:13
Kina se suočava s ekonomskom krizom nakon što se prošle godine završio nekretninski procvat, tvrdi investitor Džordž Soroš.
  • Bosanac

    06.02.2022 14:06
    Pa ovaj ima više godina nego sva djeca u PU"Radosno detinjstvo"
  • sotomayor

    01.02.2022 18:40
    kina
    Amerika je i stvorila kinu 1974 godine a protivu sssr
  • Nikola

    01.02.2022 16:25
    Sto je babi milo to joj se i snilo.
  • Neki medju nama

    01.02.2022 12:48
    Tvrde upravo to za Srbiju
    Neki medju nama pokusavaju i u zemlji i u svetu da dokazu da sa vladavinom Aleksandra Vucica se uspostavlja mreza vladavine digitalnih koncentracionih logora, ciji dzelati manifestuju neeticnost koja prevazilazi nacisticku! To se realizuje uz pomoc visoke vojne tehnologije koja se u SFRJ koristila jos od Golog otoka!
    Zrtve su oni koji su remetilacki faktor diktatorskoj vlasti i kaznjavaju se, zlostavljaju, progone i likvidiraju, uglavnom i samo zbog delikta govora i misljenja! Gospodin Dzordz Soros je izjavio, ili se to netacno pisalo po ovdasnjim medijima, da se ceo zivot borio upravo za neprikosnoveno pravo slobode govora i misljenja i da za odbranu te ideje namerava da ostavi veliki deo svoga bogatstva.
    Sa druge strane, javno se govori, a i sam predsednik Vucic se hvali dobrim odnosima sa vlasnicima Fondacije otvoreno drustvo!
    Kada Dzordz Soros se ohrabri da uz Kinu navede i Srbiju, bice sasvim kasno za mnoge od nas, koji smo platili najskuplju cenu, a njemu nece vise sluziti na cast!
  • Mile rent-a mozak

    01.02.2022 11:47
    Dok grade za našu Vladu, ne moraju da brinu za pad cena nekretnina, visoko i niskogradnje, vakcina... A mi za gaće, sisodrže, plastiku... sve 8. klasa proizvoda. I za zapošljavanje.
  • Vertigo

    01.02.2022 11:38
    Molba
    Molimo Lucifera da ovog konačno primi tamo gde mu je i mesto!
  • B

    01.02.2022 11:03
    Siroti spekulant
    Jos jedna vest za zapadnu publiku. Siroma Soros, dajte neki broj za SMS poruke da pomognemo coveku. Prvo je 1997 spekulacijama unistio tajlandsku valutu i za to osudjen u odsustvu, pa pokusao da unisti honkonski dolar, ali mu je Kina i tada stala na put, a sad je ulozio u spekulativne kompanije koje se polako izduvavaju jer je vlada Kine jos 2019 donela dokument o "tri crvene linije" koje ne smeju da predju kompanije iz sektora nekretnina. Nakon toga su se svajcarske banke i druge respektabilne finansijske institucije povukle iz Evergrande-a i ostavile spekulante da se nadaju da ce kineska vlada pumpati pare, kao sto su to radili Ameri 2008/9.
    Lokalne vlasti preuzimaju nedovrsena gradilista, zavrsavaju stanove tako da niko nece biti ostecen, ni kupci stanova, ni kooperanti. Vlasnika i njegovu porodicu ce temeljno finansijski iscediti, a ako samo pogresno trepnu zavrsice na duze vreme iza resetaka.
    Znaci, ne valja ulagati u Kinu, recicete. Pitajte Vorena Bafeta koliko mu se isplatilo ulaganje u fabriku automobila BYD (Build Your Dream) u Senzenu, pitajte Ilona Maska, pitajte gazde BMW zasto se elektricni BMW X3 pravi u Senjangu, pa transportuje u Nemacku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna