Autor: Tanjug

Info
02.02.2022.
06:49
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je nakon dovođenja njega u vezu sa planiranim atentatom na Aleksandra Vučića, izjavio da je reč o "najobičnijim glupostima i politikantskim konstrukcijama".
  • Bojan

    02.02.2022 10:48
    ...
    @Skf

    Nešto ti se izmešalo.
    Nije se Đilas fotkao sa Milom u intimnoj atmosferi u društvu bliskoistočnog "investitora", već tvoj idol, ovaj što je na njega pokušano više atentata nego na Fidela.. najčuveniji je svakako napad novinara N1 mobilnim telefonom.
  • jovica s brcima

    02.02.2022 10:43
    mentor krenuo na ucenika? izvodljivo jeste da li je i tacno?
    vladavina srbijom prekopiran je crnogorski model... dva brata na celu jedan istaknut drugi senka.... ko nece ne mora da veruje neka udari minus
  • Skf

    02.02.2022 09:42
    Ko kome pise saopstenja milo djilasu il obrnuto. Braca mafijasko- tajkunska.
  • posmatrač

    02.02.2022 09:15
    samo razmišljam
    Kako lepo školovan i ispeglan ovaj Milo...ništa ne zna ništa nije čuo, ništa nije video. A droga teče potocima i rekama preko Kotora i Bara po vascelom svetu.
    Junački odoleva pritiscima već 34 godine na vlasti radne i vredne nam Crne gore. Šta li će reći njegov brat po šmrku Šane Čvarak?
  • H

    02.02.2022 09:01
    ?
    Šta sada? Mrzim Mila, ali ovaj put je u pravu.
  • Sima

    02.02.2022 08:56
    Nece lopov na lopova.Predizborno razgibavanje glasaca.
  • Svako normalan

    02.02.2022 08:26
    apsolutno veruje u ove reci
    Bez obzira sta mislili ili znali o dugogodisnjem predsedniku Crne Gore i njegovoj licnosti i njegovoj vladavini, treba verovati u ove reci! Na opasku srpskog ministra policije (bistrog decaka sa Manjace iz pesme) kako se prepoznao, svi tabloidi i mnoge kontroverzne licnosti sumnjivih biografija su se utrkivali da njegovo ime izgovore! Naravno, ne znaci da toliko dugo prizivanje djavola i pominjane atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vucica, djavola nece i prizvati sa neke potpuno neocekivane strane!
    Nesto drugo je neobjasnjivi fenomen - kako su navodno "Bogu odani" brdjani iz Republike Srpske, pristali da igraju kako im svira stara muzika "crvene vestice sa Dedinja!"
  • happy bus

    02.02.2022 08:25
    cirkus koji kosta
    Nije problem sa medjusobnim optuzbama politicara, nijedan nije zavrsio ozbiljno na sudu, mozda neki sa kaznicama do 1000 evra, problem je sto oni uz pomoc medija zataskavaju svoje ogromne kradje vec vise od 30 godina.
    Ko je zavrsio u zatvoru zbog unistavanja ekonomije i rasturanje Srbije iz 90-ih nakon 5.oktobra. Ko je zavrsio u zatvoru nakon obecane pravde SNS-a. Nas narod vise veruje obecanjima nego statistici i svojim ocima. Tako je i sa ovim, oni se malo zezaju. Prosli put je bio atentat na Djukanovica
  • Pralina iz Rastoka

    02.02.2022 08:05
    Nevinašce ovaj Đukanović :-) ko ga ne zna, skupo bi ga platio. Iza 90 % mafijaških ubistava u prošlosti u Srbiji, a i u Novom Sadu, stoje interesi i poslovi njegovih " poslovnih ljudi " odnosno njegovih službi, kojima je moj tata bio nadređen sve ovo vreme. Onih preostalih 10 % su poravnavanje računa jarana iz Bosne.
  • Jacovitti

    02.02.2022 07:22
    I bre Milo, oca mu *ebem!
    Pa đe sad' da ne pomogneš našem precedniku? Sad' kad’ mu je pomoć najpotrebnija.
    Umesto da se sad’ Milo sokole, ljudski obratiš u javnosti svojim saznanjima kako je atentat bio pripreman i kako je to sve veoma ozbiljno, što izaziva zabrinutost za život našeg vođe, kao i njegove porodice, ti naš'o da pričaš kako veze nemaš.
    Kako brate Milo, Đetiću, nemaš sluha i da sad’, kada je to najviše potrebno, pomogneš našem precedniku da pregrmi ove muke. Makar do izbora, pa će on već posle da vidi šta će i kako će.
    Kumim ti se bogom Milo sokole, siva ptico, krila raširi, nebo zakrili i pomagaj, ako boga znaš! Dobar je naš precednik. Sutra će on, kade tebi zafali pomoć, odavde sve da učini da ti pomogne.
    Jest očiju mi…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna