Autor: Beta

Info
09.02.2022.
16:56 > 16:57
Formiranju stabilokratija na Zapadnom Balkanu doprineli su neki nedostaci strategija i politika EU u oblasti proširenja, a "knjiški primer" stabilokratije je Srbija.
  • acika

    10.02.2022 09:14
    haha
    Holandija osvedočeni prijatelj petooktobaraca , davila ih ko zmija žabe , sve su jadni ispunjavali , dobili su (a mi sa njima) samo poniženja ! holandija , kolonizatorska sila i dalje bi onako bolesna , da prodaje mu.a za bubrege , ali došle patriotske , napredne , sposobne snage, kojima klečanje nije modus operandi kao bivšem režimu !
  • .

    10.02.2022 07:20
    U politici, naročito visokoj politici, ne postoji NEnamerno, slučajno, ups, propust, previd, greška...

    I ono što deluje i što predstave kao tako, nije tako.

    EU ima ogroman aparat za analiziranje i odlučivanje. Ne odlučuje 1 osoba koja jadna ne zna šta će pre...
    EU, nažalost, podržava ovakav režim jer joj odgovara ovakvka nekakva osnovna stabilnost i odugovlačenje sa reformama i Kosovom jer joj trenutno ne trebaju siromašne, nesređene državice.
    To odgovara i našem režimu.

    Ko misli da u velikoj politici ima grešaka, vara se. Ne mrze se SAD i S.Koreja ili Iran baš samo zbog ideologije. Mrze se i jer mržnja i ivica sukoba kreira poslovne prilike i prilike za bogaćenje s jedne i diktatorsko vladanje sa druge strane.
    Nije Rusija odmetnik i inadžija opet samo zbog ideologije i ideala, ne, ona se ovako ponaša jer i Zapadu i njoj odgovara da smo na korak od novog hladnog rata jer to stvara mnoge prilike.

    Tako i u našoj nesrećnoj politici... vlast i opozicija se ne mrze baš toliko koliko se predstavlja... jedni drugima trebaju, a narod se deli i loži.

    EU ovime posredno podržava loše stanje u državi, ali za to smo pre svega krivi mi.
    Da se sutra većina otrezni, osvesti, razmisli... da odjednom postanemo narod koji misli, umesto što se samo inati... da se normalizujemo... vrlo brzo bismo postali i normalna zemlja i ušli u EU da koristimo beneficije.
  • 3OPAH

    10.02.2022 07:04
    Pa neka onda promene sve funkcionere i promene taktiku. Ali kad bi to bilo slučajno...
  • .

    09.02.2022 23:19
    .
    Nenamerno...
  • Lalo

    09.02.2022 23:10
    Nenamerno
    ali kad bi se gađali Spensom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna