Autor: N1

Info
15.02.2022.
13:36
Akademik Dušan Teodorović izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "nije zaslužan svoje funkcije", pa da zbog toga "normalan svet njegovo dodeljivanje ordenja doživljava kao cirkus".
  • Ludak

    16.02.2022 11:26
    Za ovakve izjave na zapadu se plaćaju ogromne kazne, ide u zatvor i društveno izopštava počesto i šalje na psihijatrijsko ponašanje. Kod nas će i aplauz dobiti od kojekakvig taloga ovog društva.
  • Trt

    15.02.2022 20:41
    I ovo akademik? Cccc
  • dijasporac

    15.02.2022 18:45
    Zasto Vucic nece u aps posle gubitka vlasti? Zato sto mu je glavna opozicija i verovatni buduci pobednik nad njim Djilas.
    Godinama imate poviku na "zute lopove", malo po malo pred izbore se izbace neke afere iz proslosti, opelete po "zutima" a da apsolutno nista nije pokusano da se dokaze sudski i neko posalje na guljenje robije. Izuzetak je dicni B.Novakovic, njega su razvlacili po sudu ali su se svi zadovoljili (citaj: dogovorili) da samo nizi sluzbenici iz njegove administracije odgule zasluznu robiju. Meni je to sudjenje licilo na pokazno, vidite sta vam se moze desiti u nekoj buducnosti ako ne igrate po pravilima igre.
    Znaci princip je "ne diram te danas (kad sam ja na vlasti), ne diraj me sutra (kad budes ti na vlasti)". Taj princip je ustanovljen posle 5.oktobra 2000, sem Milosevica koji je morao biti isporucen Hagu, niko sem Bracike niko nije odgovarao u samoj Srbiji za svoja cinjenja 90-tih, nikome nisu oduzeli "tesko" stecene milione. Par godina kasnije zamenik premijera (poznat i po rasprodaji drzavnih secerana) se naglo obogatio i postao jedan od najvecih vinogradara u Srbiji a da do danas niko nije pokrenuo istragu "odakle ti burazeru". I tako dalje, do danasnjih dana kada vlastodrsci neuvijeno pljackaju i primaju mito. Sto narod kaze: vrana vrani ne kopa oci.

    Jedino resenje je da se pojavi neko novi, neko ko nema putera na glavi da bi ga mogli uceniti. Ali kako pored svih koji su zauzeli (politicke) pozicije? To je vase da otkrijete.
  • Caca

    15.02.2022 18:36
    Ovaj Teodorovic prolupao kao stari bojler. Jadna li je Srbija kad su ovakve olupine akademici
  • dora

    15.02.2022 18:02
    ozbiljno je bolestan
    jedno je jasno, NORMALAN covek nebi placao toliku vojsku botova da ga hvale, da pricaju ako je uspesan i voljen. Da je uspesan i voljen nebi mu trebali botovi. , i sve je moguce.
  • Lala

    15.02.2022 16:41
    U avionu ima mesta za Caleta, malog i bracu Vucic, sa torbama kesa.
    Ostali ce da nose pelene par dana, a ova sitna gamad ce platiti za sve, uostalom, to najbolje znaju oni sto su izdani u Krajini od strane UDBA-skih ratnih huskaca...
  • Radivoje

    15.02.2022 16:26
    Da li stvarno neko misli da ce bilo ko potegnuti oruzije i rizikovati posle toga pakao od zivota zbog jednog Sibicara? Kulu koju je napravio je radio od sljama i ljudskog taloga, i sam zna da je to ne odrzivo i da se momentalno rusi kada dodje trenutak da mora oruzijem da brani vlast.
  • Aljosa

    15.02.2022 15:58
    Sa ovim kadrovima (policijskim, vojnim i stranackim) sa koca i konopca misli da vrsi teror nad narodom? Nema on kapacitete ni kvalitete autoritarnog sistema za to. Pa ti njegovi ce ga prvi izdati, pogotovo sto ih je kupio/ucenio parama, a kad neko drugi ponudi bolju cenu ti kadrovi ce brzo da se izmaknu njemu prema rupi u koju sam pada... i Milosevic je mislio da ce dobiti vernost a imao je neuporedivo jace kadrove od ovog Poglavice, uostalom Karadjodju je kum Milos "skinuo glavu"... Ne zanosite se, on samo voli da prikazuje moc i jacinu kao marketinski trik, a inace je supalj kao doktorksa diploma Malog i Sline.
  • Nb

    15.02.2022 15:35
    U pravu je. Nakon kupljenih glasova, laznih drzavljana i bugarskih vozova, u aprilu pocinje otvorena diktatura ali u isto vreme i gradjanski rat gde ce av kao i lukasenko uz pomoc bia/mup/vojska krenuti u rat protiv neistomisljenika odnosno naroda koji ga jednostavno vise ne zeli. Mnogo toga ce se promeniti u aprilu na zalost na gore.
  • Prosveta

    15.02.2022 15:29
    Psihopata koji se"u sve meša" pa i u živote svakog pojedinca. Velika je to vlast da bi se tako lako prepustila drugom. A mnogi kažu da nema boljeg. E,pa ima!!!! Svako drugi je bolji od ovog koji mi uništava život i u mrak boji budućnost mladih....
  • Kole

    15.02.2022 15:26
    Cirkuzant
    Cirkuzant BAŠCIRKUZANT. sa akademskim zvanjem. Tzv imzelektualas sa IQ cirkuske buve. Već je postao tako dosadan da je ispao smešan.
  • G

    15.02.2022 15:25
    G
    Normano dace se boriti za vlast,svim sredstvima! Odlicno zna ako bude svrgnut da ima dva puta,Robija ili Izgnanstvo! E dragi sugradjani za vlast se bori jer sama nedolazi a jos teze je ostaviti! Bice ovde,kajgane velike!!!
  • Nepoznata

    15.02.2022 15:16
    Strasno
    Ne samo on nego ceo ovaj njegov establisment je postao bahat i spreman je na sve. A pored svega imaju i zastitu sudova i policije
  • Remus

    15.02.2022 15:15
    Vecitost
    Osnovna ideja ove AV despotije je vecito vladanje jer u protivnom ne bi bilo toliko svakidasnjeg kriminala...drugacije nije mogao uvesti ljude u korupciju ako ih nije ubedio da ce biti vecit i da dok je njega mogu raditi sta zele. Njegov odlazak bi znacio i zakonske konsekvence kako za njega tako i za ostale njegove sto nije prihvatljivo ni u jednoj varijanti ako se stvari gledaju njegovim ocima...
  • Zebra

    15.02.2022 15:04
    Vučić zna da ako izgubi vlast da ide u zatvor.
  • Mile

    15.02.2022 15:01
    Ne verujem da ce to uraditi, zeznuo je Amere (sa obecanjem Kosova) i ako to uradi (krv na ulicama Srbije) sprema se njemu i njegovoj porodici jedan americki Gvantanamo. Mislim da se dogovorio vec sa nasim gazdama (koje je prevario) da prepusti vlast. Nije valjda lud da ne uci iz Milosevicevih gresaka u odnosu sa Amerikancima.
  • Ozi

    15.02.2022 14:53
    @Sava
    Zasto onda sprema kradju kada ce "glat dobiti izbore"? Zasto prijavljuje ljude iz RS u Beograd i Srbiju zbog izbora? Zbog "njegove nesigurnosti"? Tvrdis da Vucic nikada nije krao izbornu volju?
  • Vladan

    15.02.2022 14:48
    Ne verujem u ove reči!
  • Ja

    15.02.2022 14:23
    Misljenje
    Samo lupate gluposti
    Vučić je bog za Vas

  • Sova

    15.02.2022 14:22
    Svaka čast!
    Pametan čovek pametno govori.
    Isto mislim.
  • Zoki

    15.02.2022 14:21
    Naravno da ce Vucic braniti vlast svim sredstvima,zato sto posle vlasti ide zatvor.Mada,mislim da se on vec dogovorio sa zapadom a i sa Đilasom.
  • Dete rock'n rola

    15.02.2022 14:16
    To što kaže gospodin Teodorović ja tvrdim odavno.
    Vučić, pardon, vučić će pre gurnuti zemlju u gradjanski rat nego što će predati vlast. Čovek ima ozbiljnu dijagnozu (verovatno F) i u stanju je svašta da uradi. Jedino rešenje je da se oficiri vojske i policije daju u pamet.
  • Sava

    15.02.2022 14:15
    Bruka u startu
    Akademice, odbrani tu svoju titulu tako sto ces pokazati socijalnu inteligenciju i uvaziti realnost. Vucic je takav kakav je i jeste apsolutista i jeste da koristi sve poluge vlasti i sve koje je mogao da kupi je pokupovao i drzi dobar deo opozicije. Medjutim, nije on kriv za los moral opozicije i potkupljivost. On realno ima oko 50% birackog tela koje ce izaci na izbore. Ponos je iznad 10%, maksimalno 12-14%. Da se saberu svi drugi kandidari opet ne stizete do toga sto Vucic ima sam. Realnom je to dosta da prihvati stvarnost. Merkelova imala oko 25% i suvereno vladala godinama. O kakvom oruziju govoris, zasto dodatno delis narod? Vucic ce glat dobiti ove izbore, ali je pitanje za one sledece za par godina. Opozicija treba da prihvati da je slabija i da ne izaziva nemire, blokade, proteste itd., da kao manjina ne terorisu vecinu, vec da smisle nesto pravo zasto bi ih podrzali. Oni se svadjaju i nadmudruju medjusobno. Budite realni, vas kandidat u najboljem slucaju nema ni 15%, a Vucic u najgorem ima 45% i sta onda dalje pricati.
  • 4Wd

    15.02.2022 14:01
    Za pocetak izbora :
    Danas se raspisuju izbori.
    Veceras pocinju da overavaju potpise svi … ALI
    Samo SNS ima sve notare i sve overivace iz Gradske uprave
    Zabranjeno je svima da rade za bilo koga dok SNS ne podnese listu
    Demokratija kako je zamislja Darko Glisic !!!

    Javni beleznici , mislite da imate vecni posao ? da ne mozete da ne budete uskoro to ?
    Pa … nece neki biti.
  • .

    15.02.2022 13:56
    .
    Da, kreator ovakvog nakaznog sistema može da opstane samo i isključivo u svojoj "tvorevini" i zato ce je braniti po svaku cenu i naravno za posledice svih mogucih sukoba optužice druge. Sve što nije u sistemu njegove kontrole izaziva mu strah, netrpeljivost i destrukciju prema drugima.
  • Imre

    15.02.2022 13:44
    Ako to bude uradio to je karta u jednom pravcu, jer ko na narod krene bojevom municijom zna se kako ce zavrsiti, nije ovo Belorusija ili Ukrajina pa da Putin ima interesa da stiti autoritanrnog vodju na vlasti, pogotovo onog koji radi za Klausa Svaba i SEF, mozda mu da azil uz nadoknadu pokradenog novca gradjana Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna