Autor: Beta

Info
19.02.2022.
22:14
Posmatrači Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) zabeležili su za 24 sata više od 1.500 kršenja primirja koje bi trebalo da bude na snazi u istočnoj Ukrajini.
  • Gari

    20.02.2022 11:26
    Amerikanci ili Ukrajina ne zna se ko više želi rat,samo nije jasno dali su svesni odgovornosti u odnosu na druge narode u Evropskoj Uniji,i dali je narod Ukrajine svestan koliko ih je Amerika preko njihovog predsednika uvalila u probleme,a Amerikanci imaju jedan cilj da se što bliže privuku Rusiji zato svi ti lokalni ratovi i bombardovanja od demokratske Amerike ...samo da se što više približe Rusiji ...!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna