Autor: Agencije

Info
18.03.2022.
11:55 > 11:56
Rusija je izgubila sve iluzije o oslanjanju na Zapad i nikada neće prihvatiti pogled na svet u kojem dominiraju SAD koje žele da se ponašaju kao globalni šerif.
  • Lala

    19.03.2022 10:40
    Crnjak
    "Putinov pokolj"
  • Обсервер

    18.03.2022 17:09
    Лавров
    Г. Лавров, немојте жалити, сами су Вам наметнули илузије преко Холивуда, у који ни сами не верују, Имате г. Лавров, све оно што Они немају, а не могу ни да купе.....Веру, Традицију, Фамилију и породицу ! Друге ствари су тако пролазне....
  • Alek

    18.03.2022 15:37
    alekdzic@gmail.com
    Američki biznis je uvek gladan tuđih prirodnih resursa, a Rusija ima velike prirodne resurse. Na njih verovatno računa i Kina. To je suština sadašnje situacije i cilj za koji će se igrati Endgame!
  • Iluzije

    18.03.2022 14:40
    rusija nema o zapadu, ima samo iluziju o sopstvenom vodji i njegovom enormnom Egu. Ne postoji zapad od juče pa ste vi sad kao naivni i niste ništa znali o zapadu. To gosn Lavrov možeš samo senilnima da pričaš. Nije to iluzija vec loša računica vašeg diktatora koji nema ni u
    Rusiji apsolutnu podršku naroda za razliku od Zelenskog.
  • Haha

    18.03.2022 14:02
    Kraj?
    A kakve su to iluzije imali? Da je zapad lebensraum za njihove invazije? I zapadnim iluzijama da se Rusija razvija u pravcu moderne zemlje koja postuje tudje vrednosti i ljudska prava je takodje dosao kraj. Zapad ce malo propatiti ali ce se adaptirati ali Rusija vise nikad nece biti ista.
  • Izvolte

    18.03.2022 13:20
    Prijatno@ Zasto ce zemlja koja je dospela medju najvece svetske izvoznike hrane da jede gas? Sa druge strane, hoce li Evropa pokretati svoju industriju i grejati se spaljivanjem zita?
  • Moreeee!

    18.03.2022 13:20
    Becejac, ti kao da slusas Milosevica, pa mi sve verujes! Mogao si i izvuci neku pouku iz nase istorije!
    Janukovic je bio Putinov pijun, pa ga je Ukrajinski narod morao da svrgava na ulici, jer drugacije nije moglo! (Opet Milosevic!)
    Krim i dve proruske republike sluze Moskvi da zadrze poziciju na Crnom moru, a i obiluju rudama!
    Ta glupost o spaljivanju na krstovima je provaljena od strane ruskih novinara, gnusna laz Putinove propagande, kako bi napujdao javnost protiv Ukrajine i opravdao invaziju!
    Famozni nacisti, tj. "Bataljon Azov" je grupa ultradesnicara, ukupno 900 vojnika, u odnosu na 44 miliona stanovnika Ukrajine, koje Putin koristi kao izgovor za zverski rat!
    Na kraju krajeva, trenutno zatrpava bombama i Ukrajince i Ruse koji zive u Ukrajini, nije ga briga za ljude, vec samo za svoje bolesno inacenje! Dokaz je sto ruski tenkovi nigde nisu docekani sa slavljem!
    Konacno, ako te sve ovo nije podsetilo na nase devedesete, mozda se setis kako je zavrsio Milosevic i njegovi zlocinci pomagaci, kao poslednji bednici u haskom tribunalu! Veliki heroj Mladic se upiskio od straha kad su mu procitali presudu! To su ti te velike patriJote! Tako ce i ovaj gumeni!
  • URAAAAAAAAAAAAA!

    18.03.2022 13:08
    Prijatno @ Najveci su proizvodjac hrane na svetu, zahvaljujuci "sankcijama" iz 2014. Sad je samo nebo granica. Zivot bez zapadne junk hrane, odece, pica, tehnike, "kulture". Zdraviji, normalniji, bogatiji, srecniji... Savrseno!
  • paki

    18.03.2022 13:07
    @Bečejac
    Ruska agresija nad Ukrajinom traje vekovima. Ovo što pišeš je smešno.
  • Zil

    18.03.2022 13:06
    Stvarno ne razumem zasto je komentar od Becejac ocenjen sa tri negativna komentara. Koliko neznalica na sve strane...
  • Becejac

    18.03.2022 12:36
    Sve je pocelo 2014 kad su na silu u Kijevu demonstracijama smenili Janukovica, a onda na silu po savetima zapada promenili ustav Ukrajine u kojem su Ruskoj manjini oduzeli finansije, crkvu i jezik. To je znacilo siguran nestanak i izumiranje Rusa u Ukrajini i sproveo bi se tihi genocid. Podrucje sa Ruskom vecinom, Republika Krim i Pokrajine Donjeck i Lugansk su se referendumom otcepile sa pravom, jer im je sa tim ustavom pretio nestanak. Nesto slicno se u Srbiji desilo 1990 god posle Jogurt revolucije kada je promenjen ustav Srbije i pokrajnama Vojvodini i Kosovu oduzete finansije (ipak pokrajnama nije oduzeto pravo na crkvu i na jezik kao Rusima u Ukrajini) finansije su oduzete i svim opstinama centralne Srbije. Od tada Srbija se van Beograda prazni i izumrece. To isto je cekalo Ruse u Ukrajini, ali jos gore jer su im ukinuli i jezik i crkvu. Da nebi nestali Rusi su u 2 pokrajne Donbasa i republici Krim se otcepili i to je legitimno posle donosenja takvih Ukrajinskih nacistickih zakona. Posle toga su 8 god Ukrajinci naoruzani Nato oruzijem bombardovali i cackali Ruse, spaljivali ih na krstovima, i Ruski medved se probudio. Za sve je Ukrajina kriva sami su cackali mecku
  • Prijatno

    18.03.2022 12:06
    Ješćete GAS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna