Autor: Tanjug

Info
24.03.2022.
13:22
Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić danas je u Prvom osnovnom sudu negirao nasilničko ponašanje prema kolegi Predragu Antonijeviću, 23. avgusta prošle godine u Nišu.
  • Prof. Atlagičičić

    24.03.2022 17:55
    Ja vam kažem - Bjelogrdić je Bez Morala!
  • Filmofil

    24.03.2022 17:02
    Završi to Bijelo
    Jbg Bijelo,postoji snimak gde ga udaraš i kraj priče.Cenim te kao glumca i opozicionara ali mi je istina draža.Jedino je logično ( ali ne i opravdano) da te je taj lik isprovocirao a ti bio malo "pod gasom" i što kaže Đole Balaš,"došlo je do prekida filma".Nećeš dobiti robiju pa da se bojiš.Priznaj brate na sudu da te jajara isprovocirala ( a i sam si to rekao) i završi priču.Verovatno dobiješ uslovnu ili neku novčanu ,ne znam, ali skini to s vrata i nastavi da praviš dobre serije.Zaboravi tog provokatora i režimskog prilepka.Imaš pametnija posla a ovo je bila dobra pouka da malo prikočiš i sa cugom ali i sa emocijama.Možeš ti to Bijela.
  • Botina

    24.03.2022 15:38
    tako je
    Moji nisu ni jedni ni drugi i jedne i druge mrzim svakim svojim atomom a nik mi je ovakav da nerviram i jedne i druge. Ako su oni mogli po krovovima to znači da vi možete po salama, eto svaka čast. Još jedan razlog da stavim znak jednakosti između jednih i drugih i da budem još sigurniji da će po promeni vlasti za normalnog čoveka sve biti isto ali će sad neko drugi paliti baklje po kraovovima a neko prvi po salama i da čekate promenu vlasti da bi vi skupljali kajmak od izgadnje mosta i NSH2O i da vam se svima fućka i za grad i za prirodu i za građane.
  • Gagi

    24.03.2022 14:29
    Možda je postignuta neka nagodba izmedju njega i oštećenog? U svakom slučaju poslata nam je poruka da je svet pokvaren. Kao da to nismo znali.
  • realno

    24.03.2022 14:07
    za Botina
    "sad kada bude sud neka dođu ovi prangijaši da upale baklju pa da iza njih stanu i ostali aktivisti "
    Misliš na ove tvoje što su sa zgrada palili baklje za vreme zabrane.
    Za razliku od onih tvojih, koji izvršavaju sve što Vođa kaže, aktivisti iz NS se bore za red i zakon u javnoj ustanovi i za uređen NS, samim tim i za tebe.
  • Boris

    24.03.2022 14:01
    Pa i nije ga tukao. To što se vidi na snimku je izvučeno iz konteksta.
  • Zivan

    24.03.2022 13:50
    Mislim da smo pogresno razumeli snimak.
    Nije Bjela tukao Gagu, on je samo prisao i par puta ga pomilovao po glavi.
    Posle toga je dosao mrmot i upakovao cokoladu...
  • Botina

    24.03.2022 13:40
    tipični opozicionar
    Svi smo videli snimak, i svi smo sada budale sad kada bude sud neka dođu ovi prangijaši da upale baklju pa da iza njih stanu i ostali aktivisti i da se onda svi kolektivno pravimo blesavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna