Autor: Beta

Info
30.03.2022.
18:30
Kandidatkinja koalicije Moramo za predsednicu Srbije Biljana Stojković ističe da bi predsednik trebalo da bude sluga svojih građana, da sa njima razgovara i sluša njihove probleme.
  • 87

    30.03.2022 21:29
    Kmet
    "Ljudska prava, demokratija, poštovanje svake ljudske različitosti su civilizacijske tekovine za koje su se milioni ljudi borili, istakla je Stojković".

    Gospodja koja kaci kecelje na spomenike, ismeva SPC direktno i vredja i ugrozava religijske slobode velikog broja gradjana Srbije, nije bas prava osoba koja treba ovako nesto da izjavi a kamoli da se kandiduje za predsednika. Skrnavljenje spomenika je primitivan cin za svakoga,a pogotovo za prosvetnog radnika.
  • Jedna

    30.03.2022 21:16
    Od dva
    Poštovana profesorka, jedna od dva kandidata za koja možemo glasati sa ponosom. Sve je u pravu Predsednik bi trebalo da bude sluga građana. Predsednik treba da bude zdrav

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna