Autor: Sofija Mandić

Info
31.03.2022.
10:40 > 10:38
Izuzetno je loša prekjučerašnja odbrana ministarke državne uprave i lokalne samouprave Marije Obradović.
  • Da se podsetimo!

    31.03.2022 17:52
    Nemojte da zamerite!
    Nema ministarka vremena sada da se bavi tim listićima.
    Evo šta pišu drugi čime je zauzeta ministarka:
    "Podsetimo, ministarka Obradović i državna sekretarka u njenom resoru Dragana Potpara bave se uzgojem svinja. I plodno tlo za ovaj posao postala je uprava poljoprivrednog giganta "Graničar" iz Gakova, koja je 2017, prema pisanju VOICE, iz vlasništva biznismena Vrbaškog prešla u ruke te dve funkcionerke SNS i sa njima povezanim osobama."
    "Uprkos tome, otkriveno je da su u tom somborskom ataru, između Gakova i Rastine, izgrađena tri objekta za uzgoj svinja, čiji su investitori Potpara, Ivan Bojović, partner ministarke Obradović, prema navodima medija, i Stefan Videkanjić, bratanac bivšeg predsednika opštine Kula Perice Videkanjića. Pomenuta trojka je počev od 2019. izgradila objekte pojedinačne kvadrature od gotovo hiljadu kvadratnih metara, namenjenih za tov svinja."
    "A do 2012. radila je kao novinarka i urednica na RTV Kruševac i RTV Kraljevo."
  • Ipak

    31.03.2022 15:50
    Sve ovo mi znamo, ali nećemo da glasamo, nek crkne opozicija od muke.
  • pajo patak

    31.03.2022 15:23
    dobar naslov:
    kad fantomi biraju tebe za ministarku.
  • Svi na izbore

    31.03.2022 14:37
    Svi na izbore
    Svi na izbore
  • Glas razuma

    31.03.2022 14:07
    Dok se mi smejemo oni rade posao.
    Ako su oni tako površni, relativizuju zakone, izvitopere ih i pogrešno interpretiraju događaje, sve sa ciljem da se uklopi u njihovu paralelnu profitersku stvarnost - šta mislite da li su ozbiljniji kada su u pitanju državnički poslovi, da li se rukovode zakonima ove države, da li im je najvažniji državni interes, da li teže da se upoznaju sa činjenicama nakon što duboko promisle da donesu najbolju odluku?
    Drugim rečima- dali smo im državu da upravljaju a da li bismo im dali dve nacrtane ovce da čuvaju?
  • Pa

    31.03.2022 13:27
    Ahagaahaga
    Ahagaahaga, miiiniiistaaarkaaa, ahagaahaga, pa umreću! To nije ministarka, neko vas prevario. To je dekorativna biljka, u narodu poznata kao FIKUS.
  • Gospodža

    31.03.2022 13:23
    Lupeta
    Onako, po direktivi. Izadji, istrkeljaj nešto, okrivi Djilasa i prethodnu vlast, spomeni vrtić, decu,... Bla, bla, truc. Kolko mozga, takvo i objašnjenje. Važno da kaplje ministarska plata, diploma sa neke akademije mladih lidere i to je to!
  • Mili

    31.03.2022 12:42
    Mene zanima da li su ti fantomski birači prijavljeni na dva biračka mjesta ili samo na jednom? O tome niko nije pisao. OK prijavljeni su na adresi na kojoj ne žive ali da li je iko istražio da li su upisani u biračko spisak na više mesta?
  • Laloš

    31.03.2022 12:10
    Prijava lažne adrese je u ovoj i svakoj drugoj zemlji krivično delo, bez obzira za razlog zbog kog se lažno prijavljuješ. Dal je razlog vrtić, prevara na izborima ili parking to je krivično delo za koju se ide xy vremena u zatvor u svakoj zemlji na ovoj planeti. Ova žena je ili jaaako glupava ili jaaako bezobrazna. Ja mislim da je i jedno i drugo.
  • Slanina

    31.03.2022 11:55
    Koja smo mi septicka jama od drzave.
  • Iskreno zabrinuta!

    31.03.2022 10:52
    Što se tiče tih fantomskih poziva, ministarka je odgovorila da je sve u redu, da se ljudi prijavljuju na tuđe adrese zbog parkinga i vrtića (?!). Jedno je kada vlasnik svesno prijavi nekog na svoj adresi iz bilo kojeg razloga. Mi ovde imamo situaciju da u sandučiće stižu pozivi za ljude koji su vlasnicima stanova potpuno nepoznati. Kako neko može biti prijavljen na tuđu adresu bez saglasnosti vlasnika stana? Ako se to desi i prijavljena osoba je dužnik npr., da li vlasniku stana mogu doći izvršitelji na vrata zbog takve osobe?
  • 3. April!

    31.03.2022 10:51
    Bravo za 021! Bravo za Sofiju Mandić! Briljantno, nedvosmisleno, argumentovano objašnjenje!
    Biće da ćemo se smejati siledžijskoj duhovitosti botova na ovaj odličan tekst.
    Ali pošto će to biti gorak osmeh, hajde da ga osladimo izlaskom na izbore u nedelju! Olovke u ruke i da sklonimo ove satrape, lažove i prevarante!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna