Autor: KRIK

Info
01.04.2022.
21:41 > 21:41
Bivši inspektor Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Božidar Stolić negirao je danas da je kriminalnoj grupi Veljka Belivuka odavao poverljive podatke iz policije.
  • 9

    02.04.2022 08:18
    Rešenje
    Sve navedene u jednu ćeliji 5x5 na jedno 10 godina .
    Hrana pljeske od Belivuka .Vazduh iz Jovanjice, Voda iz Jadra po otvaranju pogona . Za uveseljavanje koleginicu već imaju.
    I svi slučajevi rešeni.
  • Eon

    02.04.2022 08:14
    Kao i obično
    Još jedna policijska misterija koja će se po ustaljenom receptu vući po sudovima od nemila do nedraga.
  • Radovan P.

    02.04.2022 06:27
    Rumenacka ulica 23
    Ista prica na Detelinarskoj gde nacelnik na sudu tuzi Policajca jer je u dilu sa pravosnazno osudjenima za zatvorske kazne a on ne predaje njima pozive "kao nisam im mogao uruciti" a zajedno piju u kafani gde je usao nacelnik. Prica svima jasna. Ali tu bagru pokvarenu treba ocistiti iz redova Policije samo i iskljucivo zbog postenih radnika kojima ovakvi nedaju da rade po zakonu. Pretezno su to ovi iz Bosanske Krupe, Vrbas, Beograd njih desetak koji su se zaposlili kad su dosli iz Policije BiH / Krajine u Srbiju. Imate spisak javni na sindikatu Policije. Nema cenzure.
  • Uzasne

    02.04.2022 05:01
    sumnje
    Toliko optuzbi...Toliko lazi...toliko fingiranja...toliko enigmi...toliko sprega ove vlasti, preko bezbednosnih sluzbi sa kriminalom, sa psihopatama, sa sociopatama, sa zlocinackim umovima, sa dousnicima sa kukavnim kapoima po "digitalnim logorima", sa "naukom koja prlja ruke" ... Ogromna jedna kloaka zla...posle koje je cilj da svi i sve bude uprljano, da bi se lakse podnelo...sa namestenim "ali"...
    Krik istine i kletve potpuno nevinih stradalih i decenijama progonjenih neka se do neba digne do "granice njhihovih snova"!
  • Montgomery

    02.04.2022 02:44
    "i sada tvrdi da je bio prisiljen da laže" Znači priznao je da je lagao, pa kako onda da mu verujemo jer možda laže i sad. Jedino što je dokazao svojim svedočenjem je da je nepouzdan svedok. Moj bi savet bio ako vam stvar dođe dotle dokle je došla za ovog magarca treba da govorite samo istinu bez obzira na posledice jer svejedno vas ništa neće spasiti samo se možete još dublje zakopati a oni koji su vas iskoristili će se možda i izvući.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna