Autor: Danas

Info
25.04.2022.
17:50
U najvećem srpskom selu Babin Most u opštini Obilić sinoć je, baš na Vaskrs, napadnut trinaestogodišnji dečak srpske nacionalnosti S. M, saopštila je danas Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
  • xy

    26.04.2022 08:31
    naravno da je za osudu svaki napad na decu po bilo kom osnovu. Ne mogu da ne primetim da Srbija nije nikakav svetli primer kad je u pitanju vršnjačko nasilje koje nije zasnovano na nacionalno-verskoj osnovi. Bezbroj je primera dece koja su doživela neki vid nasilja ovde u Srbiji.
  • Sava

    26.04.2022 06:37
    Istom merom
    Rešenje? Priznati Kosovo, te naše ljude dovesti ovde, a istovremeno sa priznanjem napraviti čistu Srbiju bez te žgadije, jer ćemo na ovaj način i Srbiju izgubiti.
  • cluffas

    25.04.2022 20:07
    Zato i treba da postoji jaka i sigurna Srbija. Ovaj nas klovn koji vodi Srbiju , razmislja samo kako da opstane na vlasti.
    Sada posle ovog incidenta treba napraviti pricu i plasirati na zapad. Postoje ljudi koji bi tamo prosirili tu vest.
    Da su HRISCANI napadnuti bas za USKRS i da ne mogu da SLAVE USKRSNJE PRAZNIKE jer ih muslimani ugnjetavaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna