Autor: Beta

Info
05.05.2022.
12:51
Zrenjanin je raspisao konkurs za dodelu novca za sufinansiranje programa lovačkih društava u svrhu suzbijanja šakala na teritoriji tog grada.
  • Zagor tenej

    05.05.2022 22:16
    Lovokradice
    Dvonogi sakali unistavaju srnecu divljac.a ovde se opet radi o novcu neko nekom gura u dzep.lovac dobije po repu damu se smanji clanarina.paru nece ni videti.sve uzmu zvanicni.(lovokradice).zna se uigrana ekipa.
  • Miodrag

    05.05.2022 15:14
    Sakali su potpuno istrebili srnecu divljac u mnogim sumama zapadnobackog okruga. Mogu zamisliti kako je u banatu tek.
    Umesto da vicemo prevara, mogli bi da makar da ne govorimo ako ne razumemo.
    Da, sakali se hrane sa divljih deponija, ali kad ih nema unistavaju prvenstveno srne i jelene. Ako uklonimo deponije a ne suzbijemo sakale, i dalje imamo veliki problem.
  • Steva

    05.05.2022 14:26
    Prevara
    Kakve veze ima lokalna samouprava sa lovačkim udruženjima (LU) koja su od države dobila lovišta na gazdovanje, na koncesiju? Ako šakala ima "previše", a nema, posao LU je da se brinu o njihovim populacijama. Apsolutno je netačno da šakali predstavljaju bilo kakvu opasnost po ljude. Njihova brojnost direktno zavisi od dostupne hrane, posebno od lešina i klaničnog otpada koga ima svuda po ataru. Gospodo, počnite da čistite divlje deponije i da kažnjavate neljude koji bacaju crkotine i broj šakala će da se samoreguliše. Uvodite korupciju i pranje novca u budžet, a otvarate mogućnost da monstrumi, kao oko Apatina, truju životinje i donose repove koje posle naplaćuju. Zbog toga je otrovano više od 50 orlova belorepana!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna