Autor: FoNet

Info
18.05.2022.
07:29 > 07:29
Mnogi Britanci preskaču po jedan obrok, pozajmljuju novac, manje izlaze ili su isključili grejanje da bi umanjili izdatke za struju i izborili se sa povećanjem troškova života.
  • Hell-Bent Flyer

    19.05.2022 06:47
    Alo komentatori, rugate se Englezima iz septičke jame.
    Rešavajte probleme u svojem dvorištu, mante se Engleza.
  • Antiprotivan

    18.05.2022 14:43
    Isključenja
    Englezi isključuju pojedine aparate zbog štednje. Mene interesuje zašto su isključili mozgove? Time ne bi trošili energiju, ali pošto su oni (barem tako misle) "najpametnija" nacija (pored USA), neka im bude. Bitno je da se isključe da savetuju nas kako treba da živimo. Hvala.
  • Samofinansirajući

    18.05.2022 12:45
    student prava
    E jbg, planirao sam da leto provedem u Londonu, da zaradim neku kintu prodavajući eksere, da se družim sa navijačima Milvola, da učim o čuvenoj engleskoj konverzaciji ( pričati, a ništa ne reći) i politici interesa. Da osetim duh i noćni život Sohoa, da upoznam Džodža Majkla, Eltona i Fredija. Da naučim tajne incesta, kao zabave za celu porodicu, da produžim nos i dobijem po nosu, da mi izađe ona čuvena britanska kvrga, da naučim da jašem (trebaće mi kad se vratim)... Baš sam sve planirao, kad ono kriza, doduše, nije kod mene, već kod njih. Hoće da štede jer je sve poskupelo. Ma, ima da odem, makar, radi autobiografije. Ćao, vidimo se. Srećna Nova 1992,ako se ne vratim.
  • Обсервер

    18.05.2022 12:31
    Јаадни
    Па жао ми је сиротих енглеза, али је дијета добра за здравље !
  • pera nevera

    18.05.2022 11:48
    Dok su vršili genocid i satirali Aboridžine, Indijce , Kineze , Indijance u Severnoj Americi, crnu populaciju u Južnoafričkoj Republici i polovini sveta, i otimali, pljačkali i trošili tuđe, nisu bili štedljivi.
  • kom da uzme prase

    18.05.2022 11:05
    @Marina Patuzzi
    Davno nisam pročitao komentar toliko pun nebuloza kao što je ovaj, hvala što si me nasmejao danas! :)
  • a sta to

    18.05.2022 09:59
    uopste znaci ?!
    sigurno se necemo ugledati na takvu budalastinu i prestati da jedemo.....i bla...bla...blllaaa......imam osecaj da nam se sve to NAMECE kako bi prihvatili kao najnormalniju stvar...koja treba da nam bude svakodnevna.....neka prestane da jede engleska kraljica...i sve one dzukele iz londonskog parlamenta !!!!!!!!!!!! a sa njima i svi oni belosvetski politicari koji zdusno podrzavaju takvo izivljavanje......
  • ggg

    18.05.2022 08:47
    bar će smršati malo ako manje jedu i idu peške
  • Marina Patuzzi

    18.05.2022 08:30
    Radio nekoliko mijeseci u Engleskoj nikad vise. Hrana katastrofa pazi trazio sam neki normalni restoran jedino Italijanski a sve ostalo je takvo smrznuto plastificirano bez ukusa jedva sam cekao da dodjem kuci da se najedem dobrog gulasa sa pireom i hleba. Narucio sam jednom pizzu pazi nemozes je rezati nozem koje testo odvratno napola smrznuto ubace u pec naravno da se stvrdne ko kamen. Stapice od testa kda odreze visak oko testa pizze racunaju 4 komada po 5 Funti pa sam ga upozorio: vidi ako hoces da dolazim svaki dan t ima da dajes djaba ne da kradete 5 Funti za otpatke od testa przene. Ja sam mislio od malena kako su me ucili, da su Zidovi skrti bjezi ovi su 3 puta gori. A parazita koji se uvuku da im platis ima na svakom koraku nemaju oni ni malo obzira samo interes. Cim jednom kazes NE iju pazi na poslu i dalje sta te ceka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna