Autor: Beta

Info
19.05.2022.
09:41 > 10:04
Polovini mladih u Srbiji važna je ideologija stranaka, a još trećini je ona delimično bitna pri odabiru partije za koju će glasati, pokazalo je istraživanje studenata Fakulteta političkih nauka (FPN).
  • Лиманац

    20.05.2022 10:31
    @рале
    Млади никако не могу да ’склизну у једноумни национализам’, будући да се у национализам не клизи, већ је исти део васпитања, имајући у виду да се ради о љубави према нацији.
  • Zzx

    19.05.2022 18:08
    Sve je vodnjikavo
    Mladi nisu za ponos kao ni stariji, čast izuzecima, nema ih mnogo. Kod mladih danas su na ceni društvene mreže, žurke, moda, zezanje. Ozbiljnije stvari ih ne zanimaju previše ili nemaju vremena da se pozabave istim. Od takve omladine kasnije postaju oni koji su verni glasači smuljanih partija, ili apstinenti. Štetni po društvo su i jedni i drugi.
  • kole

    19.05.2022 17:02
    sns mafija
    Kakve stranke i partije, SNS je mafija, SPS i svi sto podrzavaju Vucica, njegova ideologija je diktatura i bas ga briga i za Srbiju i za srpski narod
  • rale

    19.05.2022 10:06
    Sve što je mladima danas bitno je koliko lajkova imaju na Instagram i TikTok, koncentracija im je takva da ne bi pročitali program stranke duži od 10 stavki po jedan red. Tu naravno ima časnih izuzetaka koji vijaju stipendije i programe po inostranstvu. Postoji i jedan deo njih koji je u lokal-patriotskom izdanju, ali veliki procenat njih zna da lako sklizne u jednoumni nacionalizam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna