Autor: RTS, N1

Info
19.05.2022.
21:21 > 21:34
Lažne dojave o bombama i preteće poruke poslednjih nedelje stizale su na adrese javnih objekata u Srbiji.
  • zlo

    20.05.2022 16:51
    lopovi
    U Staroj Pazovi,na teritoriji opstine,ima 9 o.s.Svi su dobili dojave o postavljenim bombama.Deca koja su bila u prepodnevnoj smeni,vracena kuci,druga popodnevna smena,ima nastavu.Da li su tako mnogobrojni strucnjaci za otkrivanje bombi,i koliko im treba vremena da zaista pregledaju sve objekte.Naravno da sam ubedjen,da je sve ovo maslo naseg vodje,da se skrene paznja sa drugih stvari,ali igrati se tako sa decom i roditeljima,preterano je.
  • Petar Stanković

    20.05.2022 09:00
    Preventiva
    Kada se dobije prva dojava,odmah se preventivno.pregl.sve vitalne institucije,donose.nova pravila, indrzimse sve pod kontrolom 24 h...avion npr,u.izraelu,svinja.pregled zatim.plomba u hangar sa.pol.obezb ,jednostavno pred let se.izvozi,putnici dva sata.ranike detaljan pregled . let ide....ja ne znam.jel to neka mudrost.ilinsad fali ljudi,ada bi ti dali licencu,za.privobezb,ne.smes.imati povišen glas u posl 20.god,i takomcuva.se.monopol na repr.silu ,dajte sve policiji stanove aute plate profesora,šta ćemo.sad,kakomce.policajac .mrtav umoran iz kafane gde je isao da zaradi još jednu dnevnicu sebi,da.radi svoju smenu,brukaaaaa
  • posmatrač

    20.05.2022 07:08
    Tobože velika zagonetka
    Lepo je sve objašnjeno, još da se pronađu inicijatori ovog cirkusa. Motivi se mogu videti širom ekonomskog tigra.
  • Sima

    20.05.2022 06:58
    Sve škole u NS jutros dobile dojavu...
  • Korto

    19.05.2022 23:21
    Bombastični cirkus
    Standardna procedura je da Vulin izađe pred medije kako bi naglasio da nas maltretiraju strane službe i da predsednik trpi neviđen pritisak. Zatim ide nastup pomenutog predsenika gde isti ufće i predskazuje nuklearni holokaust, kugu i otimanje resursa iz državnih magacina od strane vanzemaljaca. Poslednji je na redu Ružić koji sleže ramenima i obećava da će nastava biti nadoknađena.
  • Braco

    19.05.2022 23:06
    Šojić
    Kod mene u agenciju kad dojave bombu, ja i kum nama grabimo keš i bežimo napolje.
  • Rade

    19.05.2022 23:04
    Rade
    Uz ovaj ekonomski haos i bojazan od siromastva gradjani su bar veci deo njih uplaseni za egzistenciju! Sa takvom masom se lako vlada i manipulise stoje dokazano odavno! Sankcije Rusiji ulazak u EU sa priznanjem Kosova jer je sada momenat za tako nesto! I sve ce proci manje vise bezbolno i bez neke vece reakcije gradjana! Perfektan plan zaista!!!
  • Dejan

    19.05.2022 22:47
    Ccc
    Lagano i na tenane,di žurcate... Preko i meila ili sms koje danas retko ko koristi,ali zastareli sns sistem pokrece nepismene i ovo je za njih vest, kako nema bombi kad je sns miting u Areni ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna