Autor: DPA

Info
22.05.2022.
09:17
Sedamdeset i osam žena je u grupi koju su ruske snage zarobile u opkoljenoj čeličani Azovstal u Marijupolju, rekao je vođa proruskih separatista.
  • Branko

    22.05.2022 10:24
    Denis Pusilin nije nikakav vodja proruskih separatista,kako mu Zapad i njegova medijska logistika nastoje imputirati i etiketirati ga, vec je vodja ukrajinskih etnickih Rusa, koji su poslednjih osam godina bili izlozeni genocidu, uz precutnu saglasnost svih tih, sada veoma angazovanih, drzava i medija.
  • Procenat

    22.05.2022 09:52
    Životi su sačuvani!
    DPA je kao DW, nemačka agencija pa otud rusofobični rečnik. Ruska državna novinska agencija TASS sigurno nije koristila izraze u naslovu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna