Autor: 021.rs

Info
28.05.2022.
16:04
U poslednja 24 sata u Srbji je još jedna osoba umrla od posledica zaraze koronavirusom, pokazuju zvanični podaci Ministarstva zdravlja.
  • Dragan

    28.05.2022 21:32
    Epidemija je dostigla maksimum maksimuma i epidemija jenjava što se vidi po broju prijema novoobolelih i broja otpušenih pacijenata.


    Kakva će epidemija biti na jesen i zimu videćemo, niko od nas lekara pa ni epidemiolog ne može da kaže da ćemo imati porast novoobolelih i samim tim broj prijema u covid bolnicama.Apsurd je očekivati recimo da imamo do 2024 godinu nove efikasnije vakcine koja bi za 60 dana epidemiju svela na endemiju, nove vakcine koja će imati dejstvo na sve segmente virusa imaćemo 2033godine.


    Sve što je manje od 2033 vakcine će imati declining efficiency i imaće svega 35% na se segme virusa.Na žalost mala je verovatnoća da će corona nestati, može da se desi, ali su vrlo male šanse.


    Oko 3miliona ljudi je inficirano bilo to je pola stanovništva Srbije je imalo koronu.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna