Autor: Tanjug

Info
28.05.2022.
18:40 > 18:55
Ukrajinski premijer Denis Šmihal izjavio je da je ruska invazija na njegovu zemlju uništila više od 25.000 kilometara puteva, nekoliko stotina mostova i 12 aerodroma.
  • Zovem se Stevo

    29.05.2022 00:24
    Inače
    Šta lupetate, Hitler je za vreme WW2 mogao da ima banke u SAD?
  • Batica

    28.05.2022 20:40
    Slepi kod očiju
    Ukrajinski analitičari ratnog sukoba sa Rusijom su krivci za sve što Ukrajina izgubi. Ako su znali koliko će rat da ih košta (a znali su) trebalo je da sednu za sto sa ruskim državnicima, a ne da slušaju "analitičare" zemalja koje su jedva dočekale da rat krene. Sankcije Rusiji brzinom munje kod svih zapadnih zemalja pokazuju ranije postojeći plan o tome. Ratnu odštetu nikada nije plaćao pobednik u ratu niti će. A uzeti tuđa sredstva iz banaka se naziva pljačka kako god to pravdali. Ovo je nova era razbojništva na državnom nivou. Nikome nije padalo na pamet da uzima američka i britanska sredstva da bi obnavljao Irak ili Avganistan, Siriju ili KiM.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna