Autor: Danas

Info
06.06.2022.
11:58
Veće Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu odlučilo je da Dijani Hrkalović, bivšoj državnoj sekretarki MUP-a, ukine meru kućnog pritvora.
  • neko iz komsiluka

    07.06.2022 08:25
    samo kazem
    polako se stvar razvodnjava, sledeca mera je da se ukida pritvor. Krajnja mera je da ce biti debelo obestecena, a deo ce da uplati kao reket NSN. I to je to!
  • Ja

    07.06.2022 03:37
    A da pitam samo
    Molim botove da mi odgovore. Razumem da ste placeni pa vam je svejedno da li lajkujete za ove ili one. Al aj se raspitajte pa nam javite kako glasaci SNS komentarisu ovu vest. Sta kazu na to da je oslobodjena osoba koja je bila optuzivana od PREMIJERA da je prisluckivala predsednika i da je kovala njegov atentat?! Kako komentarisu da je branio covek iz stranke? Jel se osecaju sigurno ako policija ni predsednika ne moze da odbrani? Kako komentarisu onda da je ministar policije iz SNSa? Kako komentarisu ovu odluku ako i ministar i policija na sve sto urade prvo moraju da pitaju predsednika da odobri? Molim vas da mi odgovorite na ova pitanja, nemam losu nameru vec me stvarno zanima njihov pogled na ovu situaciju. Hvala unapred
  • Prosvetitelj botova

    06.06.2022 21:37
    @Knez
    Živa istina. Hvala!
  • Knez

    06.06.2022 19:44
    9
    Fasciniran sam ljudima koji veruju da političari žive od plate. Samo jedno odelo ima košta kao 3 plate. Takođe mi nisu jasni ljudi koji misle da postoje arapi i da oni kupuju zemlju po Vojvodini. A gledali ste Porodično blago i znate da je arapin u stvari Pera mandov.
  • Stojko

    06.06.2022 15:39
    Sumljivo lice
    Sami sebe tuze,brane,sude...
    Kome nije bilo jasno do sad,nikad nece ni biti.LAKU NOC
  • Bizonova mala

    06.06.2022 13:47
    Mikica mala nevina, sredio advokat bizon.
    Sve drzavni slucajevi, sve njihov kadar, a nekako uvek i nisu kada postoji problem. Niti je Stefanovic problem, nije ni ona, nije ni Grcic, ni Babic...nekako uvek svi stanu pod jednu zastavu i svi su lepi, nevini i slozni.

    Jos malo sacekajte pa cete i Belivuka pozdravljati na ulici sa "gospodine mesare".

    Tako vi volite, to je vase drustvo i drzava.

    terminalna bolest
  • 9

    06.06.2022 12:40
    Eto sad
    Do sada nije morala redovno da se javlja već
    samo kada treba nešto da se dekra , zataškava
    nečiji zločin ili da se taba narod.
    Platu ne tako malu sa narodne grbine
    je takođe redovno primala kao i sada.
  • alex

    06.06.2022 12:37
    Prvo kucni, beogradski, srpski (pritvor) , a na kraju ce da bidne da crva nije ni bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna