Autor: Beta

Info
08.06.2022.
09:35
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da ne smatra da je pogrešila što je dala izjavu za list Nova.
  • Mikica

    29.09.2022 12:46
    Sad ce
    Da ga ubace u zadrugu. To je sledeci korak u ovakvom drustvu!
  • Mrsoje

    08.06.2022 13:00
    Ova se gura da bude premijer. Tako i mnogi novosadski direktori svakodnevno idu kod Vucevica na terapiju ulizivanja. Najnovija info je da čistoću preuzima sns a njima daje tržnicu. Onaj iz tržnice prelazi u vodovod…smenjuje se i direktor zelenila i ziga. Evo čekamo…mada su male šanse da će smeti smeniti sve neradnike.
  • Sinisa

    08.06.2022 12:32
    Ovi ozbijno ugrozavaju slobodu misljenja i govora, rukovodstvo stranke u beogradu treba ozbiljno da razmotri ponasanje lokalnih bahatnika i najstroze ih kazni zbog maltretiranja gradjana, zelenasenja i nenormalne korupcije, time treba da se bave a da ostave ljude da misle svojom glavom, i da prestanu da postavljaju neuke marionete na bitna mesta
  • Haos

    08.06.2022 11:15
    U SNS je haos,a to stanje se prenelo i u drzavne organe. Klanovska borba unutar SNS,bitka za pozicije,tendere,korupcionaske poslove...i onda u drustvu imamo stanje kakvo imamo. Niko Zoranu ne pita sta je preduzela za 6 godina ministrovanja ovim resorom,da EPS ne dodje u ovako katastrifalno stanje. Niko je ne pita zasto Srbijagas za tolike godine nije izgradio planirana skladista gasa. Niko ministarku ne pita kako je nastao dug od 1,2 milijardi evra u Srbijagasu. To je sve nebitno. Ali je pitaju zasto je govorila za neki list. Pri tom ne opravdavam prostacko ponasanje poslanika Djuke. Tek he to katastrofa. Ali iz njegovih usta nije reci izgovarao on,vec neko drugi.
  • Ako

    08.06.2022 10:24
    si pričala na heppy i pinku, pogrešila si milion% . Najveca greška ti je što si na položaju na kojem jesi, a ispalo da Mica-pečenjara bio jači adut od tebe.
  • Zare

    08.06.2022 10:04
    Njene partiske koleg treba da se stide sto je jedino Zorana imala hrabrosti da uradi ono sto je ispravno. Umesto toga, oni je napadaju u odbrani svoje malenkosti. Naravno da niste pogresili gospodjo Mihajlovic.
  • Djuka B

    08.06.2022 09:43
    Napredno nepogrešivi
    Normalno da nisi pogrešila. Ti (i tebi slični) nikad ne greše. Jedino su im rezultati rada (po raznim ministarstvima kroz koja su prošli) od jadnih do stravičnih. Najbolji je primer EPS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna