Autor: Beta

Info
22.06.2022.
06:38
Srbija je od početka godine imala značajno pogoršane rezultate platnog bilansa, jer su povećani robni, spoljnotrgovinski i tekući deficit.
  • Hm

    23.06.2022 12:49
    Znaci
    Euro ide gore?
  • igor_t

    22.06.2022 09:36
    Hajde hajde, pa nije tako strasno. Kao da strucnjaci sa fakulteta nesto znaju.

    Bice neko vandredno obracanje prvorodjenog, pa ce vam on reci kako je nikad bolje, dok otvara 2km auto puta i lagano planira rodjendasku proslavu na nacionalnom stadionu.
    A posle lagano pakuje kofere u bratsku nam ljubav i drzavu.
  • Steva

    22.06.2022 08:38
    Steva
    Ako nas ubrzo neprime u EU ima tako da puknemo,nejce nas bog,otac vise sastaviti!!! Ili se ova,prezaduzivanja rade,namerno?!
  • Finansista

    22.06.2022 08:13
    Bravo za tekst, da se svi malo edukujemo i da svi malo bolje i sveobuhvatnije razumemo!

    "Iako su devizne rezerve Srbije od početka godine smanjene za više od 2,5 milijardi evra, analiza Kvartalnog monitora pokazuje da u uslovima rastuće inflacije politika fiksnog kursa ipak donosi više koristi nego štete."

    Ako bi neko mogao da mi objasni kako ova politika donosi više koristi nego štete imajući u vidu:
    - interno: da smo već potrošili oko 1 mlrd € više zbog Miće, umesto da zaradimo PLUS snosićemo dugogodišnje posledice u periodu kada su energenti na istorijskom maksimumu PLUS
    - globalno: kovid i povećana emisija poremećaji u ekonomiji koji su inicijalno planirani da se saniraju do kraja godine zbog rata u Ukrajini i političkih odluka će se produžiti sigurno još godinu dana?
    Hvala!
  • Cverglan

    22.06.2022 08:09
    Nije moguce
    Pa Vucic drzavu vodi domacinski, kako njegova pulenka Brnaba tvrdi! E, sad, ima i domacina raspikuca... rasipaju i zaduzuju se, a nista ne sticu.
  • Tane

    22.06.2022 08:01
    Tane
    Avanturizam,mladog Vucica koji je umislio daje predsednik za sve skupo nas kosta a tek ono glavno nam dolazi na naplatu!
  • G

    22.06.2022 07:56
    G
    Svako normalan vidi i zna daje Srbija u debelom bankrotu! E koliki racun ce biti.....?! Samo znam dasmo svi mi krivi za ovaj bankrot jer smo dozvolili jednoj bandi da vodi ovu drzavu i odlucuje o nasim zivotima! A poucen iskustvom od ranije sve ovo na kraju nejce dobro izaci i narod ce debelo nagrabusiti ovog puta!!! Hvala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna