Autor: N1

Info
26.06.2022.
19:15
Novinar Danasa Aleksandar Milošević, komentarišući sastanak radnika Fijata sa predsednikom Srbije, rekao je da je to bila repriza već viđenog kada smo imali proteste taksista i zaduženih u švajcarcima
  • Stojadin

    27.06.2022 07:42
    Zna se
    Naravno da otpremnine nece dati Stelantis, one ce samo proci kroz njegov racun. Ceo igrokaz je smislio Veliki Gazda: svako je dobro odigrao ulogu, i Brnaba, i sindikalci, i "radnici", koju kap ulja dolio i Sapic (" ja bih poslao policiju"), i na kraju heppy end! Radnici dobili sto su trazili ( a i sto nisu), Gazda dobio "dimnu zavesu" za prljave poslove - i svima lepo!
  • Milan NS

    27.06.2022 07:27
    @Trtoš
    Radnik = radnik.
    Ne treba se boriti oko kostiju koje baca vlast, ne treba kriviti druge radnije.
    Već svi na ulice i da onda pitamo ČIJE PARE se dele
  • rale

    27.06.2022 07:26
    Mi imamo takav vid organizacije - ko god dođe da upravlja nečime taj postavlja isključivo podobne poltrone kao zamenike koji ni na koji način ne mogu da ga smene. To na kraju i ljudi sami shvate pa neće da pregovaraju sa poltronom koji kako ustane iz kreveta smisli novu laž. I na kraju imate sistem u kojem niko nije kriv za ništa - veliki vođa je eto dobar, ali ne može ni on sve da isprati, a fikusi zamenici nisu ni oni ništa krivi jer šta zna dete, malo se zaigralo, a i samo dobri vođa može da ih smeni...
  • A3*

    27.06.2022 07:19
    Ko podmazano
    Lako je vođi, uzme pare od kineza, da ih radnicima, oni srećni, vođa spasitelj a narod vraća dugove.
  • Trtoš

    27.06.2022 00:01
    Lako je davati visoke otpremnine kada nisu tvoje pare. To su naše pare, a nas niko ne pita. Ima mnogo više ugroženijih od ovih radnika FIAT-a koji su navikli da više ne rade, nego što rade i da za to primaju platu. Oni su, jednostavno, razmaženi od strane vlasti i stalno traže i dobijaju više nego bilo ko drugi ko je u istoj ili sličnoj(goroj) situaciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna