Autor: 021.rs

Info
03.07.2022.
08:37
Najveći broj studenata, njih 53,7 odsto, neće biti u mogućnosti da izdvoji više novca za zakup nekretnine u kojoj će stanovati u narednoj školskoj godini.
  • L. M

    04.07.2022 07:25
    L. M
    I ja kada sam studira,radio sam vise,poslova neprekidno! Ziveo sam sa dva,tri cimera tri godine! Kada sam nasao,stabilniji posao i zaradio,malo veci novac uplati sam garsonjeru koju sam otplatio za 7 godina! Stalno sam radio i nisam kukao,prodao sam posle garsonjeru i kupio,trosnu kucu na Adicam! Malo je adaptirao kako bi ziveo i ja izdavao,sobu! Kasnije se pojavili,Investitori i od te trosne kuce i placa,dobijo sam tri stana,jedan veci i dva manja! Sada u jednom,zivim sa porodicom a dva izdajem i radim! Hocu napisati da nema,izgovora za nista! Studenti treba da rade jer od studija bez rada i para nema,vajde!
  • Ja

    03.07.2022 17:17
    Hm
    Dragi roditelji, neka "deca" ustanu ranije i krenu bus-om na fax. Postoje jeftinije stanovanje, Klisa, Veternik, Petrovaradin, Sremska kamenica, da li je neko o tome razmišljao?
  • W

    03.07.2022 09:08
    W
    Da pojeftini,nema sanse! Studenti i treba da rade a ne da cekaju od roditelja ili se bave,prostitucijom...mada i ta profesija je pojeftinila u zadnje vreme!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna