Autor: Tanjug

Info
28.07.2022.
06:28 > 06:55
Britanac Vilijam Stiven Hejz (39), koji je leteo avionom kompanije "Virdžin Atlantik" iz Londona za Los Anđeles, uhapšen je zbog sumnje da je napao članove posade.
  • Koluv Ilija

    29.07.2022 00:23
    Trebao je uzeti malo našeg organskog paradajza da se smiri pre letenja.
  • Neno

    28.07.2022 07:58
    Neno
    Ovo se moze skoro svakom od nas desiti! Odjednom te uhvati,neki strah,panika,sve tije tesno i gusite,strah od pogobijr u Avionu,ubrzano lupanje srca,snojenje....i tada nastupa fizicka borba da izadjete iz zatvorenog! Licno sam prisustvovao,ovakvom stanju jednog,putnika pre par godina! A najgore je sto ta njegova,panika prelazi i na druge putnike! Posle par minuta,ustao je jedan doktor sa svoim,prijateljem i jako isamarao,putnika koji se ubrzo uz razgovor i fizicku silu,umirio! Nakon leta su dali,izjave i putnik se izvinio svima i zahvalio,doktoru jer je tekao da se svog,stanja nije skoro secao,samo zna kada je dobio,vise udaraca u glavu(samare) odkednom,dosao sebi!!! Ovo moze biti,izuzetno opasno i neprijatno za sve putnike i treba,odmah reagovati da nebi doslo,do goreg!



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna