Autor: Hina

Info
30.07.2022.
19:11 > 19:18
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen naglasila je u subotu da je rasna diskriminacija suprotna vrednostima EU.
  • /

    31.07.2022 09:32
    /
    @tasoli
    pricace ti nasi radnicu da u sociju jelo po nacionalnoj pripadnosti.
    prvi su isli bas rusi a zadnji tirgistanci.
    srbi su takodje jelu medju zadnjima.
    ovo ti je za prilog o ruskom rasizmu
  • Djuri

    30.07.2022 22:24
    Ma da
    Tako je protiv rasizma i sovinizma,medjutim sta cemo sa gasnom diskriminacijom?Uveli ste sankcije samim sebima,nastetili sopstvenoj ekonomiji izazvali inflaciju evro puko,cene gasa i ostale energije umogostrucene,pa ko je profitirao?Rusi koji to sve nesmetano izvoze,oruzje imaju svoje svakako i nista ih takvo nesprecava.Vasi ,,posrednici,,u trgovini energijom kao i rusi nikad sretniji!Koga vi predstavljate u EU?Sigurno ne 99% Muka mi je od vase lazne brige za rasizam.
  • max

    30.07.2022 20:18
    lažna demokratija
    Verujem da Ursula zna šta su formalne vrednosti UN, radi postozanja političkih interesa, a ne demokratskih principa po kojima treba svet da funkcioniše. Uvek se pitam da li ljudi poput nje, što pričaju nešto u šta ni sami ne veruju, imaju imalo srama i stida. Ona je poznata po mnogo čemu radikalnom, a nikako po pomirljivom i demokratskom stavu prema svetskoj politici.
  • Ташоли

    30.07.2022 19:50
    Сем ако су у питању Руси, онда може расна сегрегација.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna