Autor: Beta

Info
05.08.2022.
16:47 > 17:01
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je na obeležavanju 27. godišnjice operacije Oluja da je "Hrvatska svoj put prošla teško i da ništa nije dobila besplatno".
  • alt-man

    06.08.2022 16:56
    Irinej, SM...
    Za mene lično svi oni koji su odbili Z4, jedini su krivci, da ne upotrebim težu reč, za svu tragediju koju je doživeo Srpski narod sa prostora gde je vekovima živio, ne zaboravljajući period NDH.
  • Banderaš

    06.08.2022 00:56
    Sve je u knjigama
    Sve postoji u knjigama,ko zeli istinu procitace je.
    USA,Rusija,EU,Milošević,Tudjman su prihvatili plan Z4 koji je zaustavljao ratne operacije i davao srbima potpunu autonomiju na teritoriji Republike Hrvatske. Jedino ko je odbio bio je Irinej Bulovic u ime SPC i time je bilo potpuno jesno da ce se vojnom akcijom zavrsiti oblikovanje Republike Hrvatske.
    Ova situacija odgovara SPC i nju ne zanimaju drzave,narod,to je prolazno,sve moze da nestane-ali crkva ce opstati,tako razmisljaju popovi i srbija se nalazi u stravicnom polozaju da joj spoljnu i unutrasnju politiku,buducnost odredjuju popovi SPC u Sekularnoj drzavi Srbiji!!
  • Luna

    05.08.2022 19:30
    Dobrodošli
    Dragi gosti iz Srbije, dobrodošli na hrvatsko primorje!
  • Kać

    05.08.2022 18:49
    Upravo to sto je sada rekao Milanovic ja sam cuo od jednog visokog oficira vojske RS nekoliko meseci nakon "Oluje". Po njegovim recima oni su bili spremni da prihvate plan Z4, takvu su odluku i doneli, posto je po njihovoj proceni plan za njih bio povoljan, ali da je onda stiglo naredjenje iz Beograda, od SM licno, da se plan odbije, nakon ceka je usledio progon srpskog zivlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna