Autor: Novosti, 021.rs

Info
17.08.2022.
12:09
Školska godina počeće kako je i predviđeno 1. septembra i nije planirano odlaganje početka školske godine.
  • Jelena Tomić

    18.08.2022 08:28
    Nema ni jednog razlog da deca uče online ili kombinovano ili da se odlaže početak školske godine. Corona je za njih kao grip teže prenose virus tako da škola nije žarište virusa.
  • Jasna

    17.08.2022 18:05
    Dokle više
    Nemojte više, ako Boga znate. Upropastili ste nam decu. Ne znaju šta je škola. Postali su asocijalni. Oponašaju ove belosvetske k...e, tzv starlete. Nokti su im duži od lavljih kandži. Ne znaju da se potpišu. Brkaju ćirililicu i latinicu. Nepismeni su,.... Samo drže telefone u rukama umesto knjiga. Kada su poslednji put knjigu pročitali?...
  • Steki

    17.08.2022 17:37
    Za ovog N.Sad botinu
    Ti baš poznaješ prosvetare kad tako pričaš.
    Prvo njima su ti godišnji odmori, nametnuti, niti mogu da birau da idu na letovanje kad je jeftinije, niti imaju para da plate za svoju porodicu neko nazovi pristojno letovanje u sezoni.
    Dosta njih provede radeći neke poslove da pojačaju budžet, što ne bi trebalo da bude slučaj sa VII ili VII-1 obrazovanja ako vi botovi znate kako se to stiče.
    A da ne znate, vi to kupite ako vam treba za poziciju...
  • N.Sad

    17.08.2022 16:47
    Poznavajući prosvetare školska godina počinje 1. septembra a završava se 8-og istog meseca. Nisu se odmorili od godišnjeg odmora. Izmorilo ih plivanje u moru. Zato je tu korona spasiteljica prosvete. Za krsnu slavu prosvete uzeti ,,koronu".
  • Pinki

    17.08.2022 13:47
    Ko kaže?
    Sad će i oni da iznesu katedre, klupe i stolice na raskrsnice bludnog grada Novog Sada.

    Svi neobrazovani mogu da dobiju svoje, samo školovan čovek mora da se ponižava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna