Autor: 021.rs

Info
17.08.2022.
17:55 > 17:53
Pokrajinska vlada je usvojila predlog rebalansa kojim se vojvođanski budžet povećava za skoro šest milijardi dinara, na ukupno 95,16 milijardi.
  • NSCitizen

    17.08.2022 21:45
    Ko ovde laže
    Ispada odjednom da su građani i privreda odjednom počeli masovno da plaćaju porez na dobit.Kako je to moguće kada ekonomski rast opada a privreda ima sve manju dobit.Biće da ponovo radi štamparija u Topčideru i da je Bata dobio nalog da poveća tiraž jer treba namiriti obećano i kupiti glasove penzionera i paora.Ali štampanje para bez pokrića znači samo jedno-inflaciju a ona je već sada oko 20%.Dakle narode biće sve više para ali sve manje kupovne moći.U prevodu za istu količinu novca moći ćete da kupiti sve manje robe bez obzira što će vam plate i penzije porasti a predsednik se bude hvalio da smo ekonomski tigar.Pa jesmo,ali od (toalet) papira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna