Autor: Srna

Info
21.08.2022.
09:04
Švajcarci bi mogli da se pobune u slučaju prekida snabdevanja električnom energijom tokom zime, rekao je šef švajcarske policije Fredi Fasler.
  • s one stane duge

    21.08.2022 11:12
    kad nas iskljuce POBUNA
    mogu se kladiti u moju opljackanu penziju, od strane AV, da ce restrikcije u pojedinim zimskim danima biti i veci od 6 sati. Drvo, ugalj su preskupi a drzava nista nije uradila po tom pitanju. Struja ce biti hit ove zime, sto se tice grejanja. Iskljucivace nas za dug od 5.000 dinara a ovaj sto je napravio stetu od nekoliko MILIJARDI EURA, dobio novu funkciju.
  • Banderaš

    21.08.2022 10:44
    Školovani prevarant
    Pametni ljudi.
    A u srbiji su prosle sedmice objavili na Pinku prorocanstvo neke baba Jule i njene prija Soke koje su rekle da su "snile" da će biti struje,da će srbija pobediti i da nemamo razlog za brigu i paniku!!?
  • Realista

    21.08.2022 09:13
    u međuvremenu...
    Zato u Srbiji, ponosni srpski narod, vrhunski ratnici, sede po kućama i puše, gledajući u daljinu, dok im neki kromanjonac uništava energetski sistem a u ministarstvu razmišljaju da li da restrikcije budu 6 ili 12 sati dnevno ove zime...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna