Autor: Tanjug

Info
27.09.2022.
21:53
Građane Srbije do kraja godine opteretiće i poskupljenje kredita, izjavila je glavna urednica magazina "Biznis" i "Ekonometar" Radojka Nikolić i dodala da će inflacija ostati dvocifrena.
  • Mile

    02.10.2022 13:56
    @agatoni,aga,akademik
    Uništili smo sami sebe od kako kgb upravlja Srbijom. Nije nama EU kriva što se ložimo da smo nebeski narod i da možemo da haramo naokolo.
  • S56

    28.09.2022 16:36
    @ aga...
    Da li verujete, pošto se kolo sreće okreće, da čemo mi sada uništiti EU? Verovatnije je da ćemo pružiti dlan i moliti za još donacija i kredita.
  • /

    28.09.2022 14:13
    /
    pa sad, cim se pocelo spominjati znaci da ima nagovestaja.
  • agatoni,aga,akademik

    28.09.2022 08:18
    ovi
    što pišu o eu , nek ne zaborave da su nam uništili zemlju zarad njihovog pokazivanja moći , ali okreće se kolo sreće !
  • S56

    28.09.2022 06:56
    @ Veternik
    EU i SAD su do sada donirali preko četiri milijarde dolara. O tome se ne priča i ne piše na televizijama sa nacionalnom frekvencijom i u đubroidima. Vaša analiza je bez osnova i počiva na netačnim brojevima. Malo objektivnosti bi bilo od koristi, u slučaju da niste pisali po partijskom zadatku.
  • Tt

    28.09.2022 06:25
    Tt
    U Srbiji nema investitora to je velika obmana osiromasenih gradjana! To su vecinom trecerazredne fantomske firme koje izrablju ljude za ponizavajuce plate treceg sveta! Ali siromah uvek kaze kakva je takva je samo da je plata i to ga cini siromasnim u svakom smislu! Da ti ljudi zaista ustanu i prevazidju strah trazeci plate koje su normalne u civilizovanom svetu ne manje od 1500 eu ti investitori bi nestali istog dana sa ovim rezimom! Jednostavno dovedes siritinju das mu da radi do 500 eu on se malo opusti skoro pod prinudom ga nateras da uzme kredit i time stvoris poslusnog roba! Tako funkcionise ovaj rezim! Mnogi su svatili ovu prevaru ali su duzni isto drugorazrednim Bankama koji vam traze normalno pozajmljeni novac i vi u strahu radite sta vam bukvalno narede!!! Dakeko smo mi od zdravih investicija i investitora ovo vam je ravno Indiji i Bangladesu jer Kinezi su vecinom koji diktiraju i Arapi! Gde ces naci u 21 veku da ti radi za 400,500eu sem u Srbiji i BiH dok CG,Kosovo,Makedonija se vec otrgla i grabi prema proseku od 1000eu do nove godine! Samo promena rezima i celokupnog sistema nas moze sve spasiti ako nije prekasno jer niko nezna sta AV prodaje i pod kojim uslovima! Katastrofalno zaista za ovako mali narod i bogatu zemlju u sta su nas pretvorili! Hvala!
  • Aleksandar

    27.09.2022 23:12
    Odgovor
    Nikad ne reci nikad.
  • Veternik

    27.09.2022 22:30
    Ako bilo koji investitor napusti Srbiju zbog rata 2000 km daleko sa kojim Srbija nema veze, to je dokaz da ga nije trebalo ni dovoditi. Od sada treba paziti sa kime Srbija sklapa poslove i investicije. Kina je sigurna, domaci privatnici su sigurni jer nece napustiti posao tek tako. A evo ovi iz EU izgleda su rizicni za poslovanje, pa oni ti prete odlaskom zato sto tamo neko ratuje u Africi i Aziji,ili u Ukrajini, cemu bacanje drzavnih para na poslove sa tako nesigurnim firmama. I nebi se slozio da Rusija nije investitor , cena gasa na trzistu je 2100 evra za kubik, a Srbija dobija gas za 400 evra kubik. Razlika u ceni je tolika zarada na godisnjem nivou, koliko zapadne firme koje su otvorile pogone u Srbiji ne mogu da nam zarade za 100 god. A sledece godine ce da bude za 200 god da ne mogu tu razliku u ceni da nam zarade. Tako da je otprilike bespovratno ulaganje u razlici u ceni gasa u Srbiju od strane Rusije negde 8 milijardi evra godisnje, sve receno. A EU nam je dala mozda 8 miliona evra za 10 god iz njihovih fondova koji neki ovde preuvelicavaju, to je njihovo ulaganje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna