Autor: Glas Amerike

Info
01.10.2022.
17:04
Bivša otpravnica poslova u Ambasadi SAD u Srbiji, Dženifer Braš, ocenila je da EU "ne traži mnogo i da nije dobila mnogo od Srbije, uključujući i priznanje odgovornosti za ratove devedesetih".
  • mns

    03.10.2022 22:05
    e
    e sad će Vam Vulin odgovoriti... čekajte,čekajte... teško Vama...
  • Б

    03.10.2022 10:42
    Неистина
    САД од свих земаља траже све. Србија није изузетак. Прво траже прст, па руку, па главу.
    Слоба је својевремено Ворену Кристоферу дао папир и оловку да напише шта Србија треба да уради за америчку подршку. Кристофер је рекао: "Не иде то тако. Морате да се сложите са свим што радимо, да нас увек подржавате и слушате". Многе земље то раде, углавном на своју штету.
    Један чика с брковима је хтео да исто то 1948. Није му успело, мада је био много опаснији од ових данас.
  • Svetlana

    02.10.2022 15:16
    Istina
    Sve sto he rekla je istina. Odnos Vucica prema Rusiji je odvratan jer se dodvorava zatucanom birackom telu, pa onda to uvlakacki mediji raspiruju i celu naciju vracaju u mracni srednji vek. Inaj ko je bio pametan i voljan da taj zacarani krug razbije ubili su. Srbija je u tom smislu stvarno uzasna zemlja.
  • Vuka

    02.10.2022 10:46
    .*
    Rusi nam nisu nista unistili,niti su nas ubijali. Kad zapadnjaci platili unisteno bilo bi mnogo,mnogo vise od njihove „pomoci" .A sto se demokratije tice neka cute.Kod nji svi moraju da misle kao oni.Prava demokratija ni mrtvi umetnici ako su rusi nesmiju se demokratski slusati.
  • Vojo

    02.10.2022 10:27
    m3stamparija@gmail.com
    Hvala vam na brizi gospodo sa u sve upućenog Zapada, ali voleo bih da se malo bavite stanjem demokratije u vašim trulim zajednicama, a da nama ne osporavate pravo da biramo svoj put, da biramo kako ćemo da nazivamo svoje roditelje, da sami biramo da li želimo brakove pedera ili lezbejki,...
    Ta mudra Amerikanka previđa istinu da je mnogo više nas u Srbiji koji ne želimo ulazak u EU, te da ne branimo da oni koji misle da EU nema alternativu slobodno spakuju kofere u njima tako dragu Evropu.
  • Bb

    02.10.2022 09:15
    Bb
    Zabole me za Vucica...more danam nelupe opet neke sankcije?! Cela ta SNS sekta ce se izvuci i lepo ziveti dok mi obicni...ima da opet nagrabusimo! Mada i treba....sa ovakvim narodom..
  • Milan

    02.10.2022 08:10
    Tugo…moja tugo…
    Tužnije ne mož biti…Narod koji ovako komentariše ni ne zaslužuje bolje već da bude slobodan ko jadni Rusi! Narod gde većina nema pasoš, a bolje zna kako je gde i treba da je pod Ruskom čizmom. I eto nas tu gde i zaslužujemo! Narod koji nema pameti da razume ni svoju prošlost, ali zato naseda na odnarođenu vlast koja mu prodaje muda za bubrege, izumire za šta se evolucija uvek pobrine, jer ako ni revolucijom ne spozna stvari ni ne treba da postoji!
  • Mika

    02.10.2022 08:01
    Bivša otpravnica
    Ona, kaže, "zna 7 miliona Srba koji bi u nato libtrabde..."...?!
    Još da nam nabroji njihova imena, nadimke, niknejmove...
    Smejurija.
    Da li su nam Rusi bacali bombe u II SR...?
    Da li su nas Rusi sankcionisali '90 - tih i zločinački bombardovali 1999 - te...?!
    Da li su Rusi u UN predložili" da se Srbija proglasi za genocidnu" ili su Vetom to stopirali...?!
    Da li su nacistički zločinci nakon 1945.bežali u Rusiju ili Ameriku?!
    "Ona zna..."...!
  • Franc

    02.10.2022 06:56
    Dinastija ubica
    Ama gde nađoste ovu naslednicu Medlin, svi su krivi samo oni nisu i njihovo je najbolje, bogati postaju bogatiji a oni su obične sluge, što su i bili u svojoj postojbini , kao i secikese i lopovi, pa su proterani preko mora.
  • R49

    02.10.2022 06:37
    Gluvom priču pričati
    Tačno je da nam Amerika nije baš u lepom sećanju, ali okretati glavu od onoga što vođa i njegova sekta rade po Srbiji je neodgovorno, neobjektivno i plašljivo. Manite se Amerike i obratite pažnju na štetočine u zemlji.
  • Syracuse

    02.10.2022 02:07
    Realno, briga i jedne i druge za nas. Samo što je dollar sada jači.
  • Bombaj

    02.10.2022 01:56
    Milutin
    Super si to nabrojao onako sa pamfeta. Samo ti je izostala recenica da si ti time doprineo jer si glasao za Slobodana Milosevica ili ako si ti mlad onda je sigurno tvoj tata glasao za njega. Kako nisi brojao Slobine bombe i stetu po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu? To ti promaklo? A da, za to nema pamfleta.
  • Rusofil_IQ0

    02.10.2022 01:37
    Kao i uvek srBski narod kmeci i fantazira, veruje u demagogiju, nebeske fljoskupe, lazi........
    USA je 95-99 zaustavila fasizam u srbiji THE ENDE!
    95 je zaustavila ludi rat u bosni i verovatno spasila srpske bosance osvete!
    99 je zaustavljen fasizam srbije i milosevica

    i sta narod srbije zamislio da ce pare da bere sa drveta a oni sami su uzdigli i milosevica i fasizam i seselja?!?!
  • Boki

    02.10.2022 01:29
    @ svedok saradnik
    Da se spustimo na zemlju? Da prihvatimo da je neko bahati bizgov i da mu još i zahvalimo na tome i oprostimo?
    Nemam ni trunke razumevanja za naše rukovodstvo. Ni sadašnje ni tadašnje ni pre toga...da me ne shvatiš pogrešno. Tužno je da strana rukovodstva brinu više o nama nego naša. I to ne samo ruska... I to je jedini razlog što još nisu sa nama po kratkom postupku...jer čitaju ove gluposti pa u nekoj kancelariji tamo nešto procenjuju koliko i kada im se isplati...i jedni i drugi...a i "naši"...!
  • Neko tamo

    02.10.2022 00:19
    E ako su svi ambasadori bili razocarani, znaci da dobro radi posao u spoljnoj politici. O unutrasnjoj ne bih trosio reci. Kad god radimo kontra americkih interesa, radimo u korist Srbije. Jer, i vrapci na grani znaju da ameri nisu niciji prijatelji, a ponajmanje Srbije
  • Novosadjanin

    02.10.2022 00:05
    Zna li neko jeli na Novi Sad bacen osiromaseni uranijum, i ima li negde objavljena mapa ili podatak sa mestima u Srbiji gde je Nato bacio uranijum u toku bombardovanja . 1999 za vreme Nato bombardovanja spavao sam u svom stanu na Limanu, i kasno nocu je me probudio zvuk jake eksplozije, posle jedno 6-te eksplozije izasao sam na terasu da vidim sta se desava, dole su zene i ljudi sa kesama u rukama trcali u sklonista. Podigao sam pogled i video sam "pecurku" koja se dizala preko Dunava, i culo se onda jos jedna jaka eksplozija. Sutra su javili da je bombardovana Televizija RTV, pa bi da pitam jeli ta "pecurka" sto sam video bio taj osiromaseni uranijum o kojem se prica ?
  • Sava

    01.10.2022 21:54
    E neka je
    Ako je ovo istina to znači da naš glavnokomadujući ipak nije u svemu najgori. Ako ga zaista pljuju u USA, samim tim je meni ok.
  • Комша

    01.10.2022 21:10
    Prema njenim rečima, ruska pomoć Srbiji je od 2000. godine minimalna i Rusija je "u stvari uzela srpsku imovinu, dok su SAD od tada Srbiji dale milijardu dolara pomoći, a Evropska unija slično, ako ne i više".

    САД су дале милијарду помоћи, а 1999. су нам уништили земљу и направили око 100 милијарди штете. Руси нас бар нису убијали и засипали уранијумом.
  • Da li oni mogu da

    01.10.2022 20:50
    Zamisle
    .. razmere naseg razocaranja njima? Mi ne cujemo cesto takve izjave! Diplomatija podrazumeva skrivanje emocija i lazne osmehe, ali tu i tamo za ovih deset godina neki znak makar prikrivenog gadjenja je mogao da se prokrijumcari i za nas, da ne mislimo da su potpuni slepci!
  • svedok saradnik

    01.10.2022 20:48
    nije mala triput ratovala i op
    Boki
    01.10.2022 • 17:58
    Rusiji smo imovinu dali sami...
    Amerika i Unija su pre toga dali i više nego što spominje gđa Braš. Dali su nam to u naturi, Tomahavcima, municiji sa osiromašenim uranijumom i slično. Mislim dosta preko milijarde, a mi smo im zauzvrat dali infrastrukturu, mostove, bolnice, ljude, decu. Dali smo im i jednu ambasadu, koja nije naša doduše...oko 100 milijardi + životi. I sad slušamo o "obe strane" naše zemlje koje Rusija ne priznaje i daje nam gasa i nafte koliko hoćemo i to X puta jeftinije. Sram bilo te grozne ruse!

    Bombardovanje Jugoslavije odnosno srbije je zločinački čin,bez dileme i svakako da je za osudu,ali nije loše,čisto pravde radi podsetiti se da je pretsednik amerike klinton mesecima pre toga upozoravao miloševića da povuče vojnu efektivu sa kosova jer ćemo biti bombardovani i to upozorenje je redovno išlo svako veče u dnevniku na RTS-u.A, mi šta smo radili ? ma ne smeju oni to da rade,ne mogu oni nama ništa,čuvaće nas rusi,ako hoće da se biju sa nama,tu smo...Nismo ozbiljno shvatili pretnje koje su nam bile upućene,precenili smo svoje sposobnosti,i to šepurenje nas je mnogo koštalo,i sad šta mi ono kao ni luk jeli ni luk mirisali,nego su nas onako iz čista mira...
    Dajte ljudu spustimo se na zemlju i sa malo više realnosti sagledajmo situaciju oko sebe,čisto nas radi i radi naše dece.Kada su u Japanu bačane atomske bombe od strane amerike,Japanci su postavili natpis; "Potrudimo se da nikada više sebe ne dovedemo u ovakvu situaciju".
  • Milutin

    01.10.2022 20:36
    "Slava Amerike"
    Ta ista Amerika nam je uništila i oštetetila 25 hiljada stambenih objekata, onesposobila 470 kilometara puteva i 595 kilometara pruga.Oštećeno je 14 aerodroma, 19 bolnica, 20 domova zdravlja, 18 dečjih vrtića, 69 škola, 176 spomenika kulture i 44 mosta, dok je 38 razoreno.Vlada tadašnje Savezne Republike Jugoslavije izračunala je materijalnu štetu od 100 milijardi američkih dolara. Trenutno su ameri na dužnosti okupatore Srpskog Kosova , koje su takođe prijateljski priznali .Tog teškog proleća 1999. na Srbiju je bačeno 415.000 projektila ukupne mase 22.000 tona,a čak 112 udara izvedeno je municijom sa osiromašenim uranijumom ,ispaljeno je prema priznanju NATO 31.000 uranijumskih projektila, a po ruskim izvorima 90.000.
  • Raka

    01.10.2022 20:34
    Otvorenim Balkanom s ovom našom marionetom amerika proširuje svoje satelite i povećava koloniju na balkanu preko koje će imati uticaj da destabilizuje EU. Open Balkan i jeste američki projekat kojeg im uspostavljaju domaći kolaboracionisti.
  • Grbavi

    01.10.2022 20:20
    E svašta. Priznanje odgovornosti za ratove? Zar ne mislite da je to malo preterano. Izdvajanje republika kao samostalnih država nije bilo definisano u okviru sfrj. A onda su smislili Badinterovu komisiju koja je terala vodenicu samo na jedan točak. Plus su hrvati izbacili srbe iz ustava , majorizacijom. Gde je tu celovitost država zagarantovano u UN. Tako da ovo i nije bas dobro namerna izjava.
  • Rale

    01.10.2022 20:14
    Koja podeljenost medju gradjanima, strasno… Koje ne-prihvatanje tudjeg misljenja…
  • VZ

    01.10.2022 20:12
    secam se
    secam se tomahawka i F-XXova kako lete iznad mog dvorista i bacaju bombe, a ne secam se kindzala i migova
  • Tesko je ovde živeti

    01.10.2022 19:58
    hahaha
    Za tri godine zaključila šta Srbi žele:) Ne možeš naučiti ni svaku reč šta znači, a kamoli da razumeš šta oseća jedan čovek.
    To možda može u Ohaju, ali ovde u Srbiji treba ti ova genetika da bi sve iz prve ukapirala.
    Jer naše žene od ničega naprave ručak, a naši muškarci znaju da poprave šta hoćeš.
    I nasmejani svi, zadovoljni jer se vole i bez para koje imate u Ohaju.
  • Bačka Republika

    01.10.2022 19:45
    Poslednji dani
    Sa jedne strane, EU kao i SAD na mesečnom nivou neprestalno upumpavaju ogromne donacije kao pomoć, podršku zemlji kroz reforme nakon apliciranja za članstvo u EU, pokretanju infraksturnih projekata kao i podršci razvoja civilnog sektora a sve u cilju povećanja kvaliteta života. Na sve ovo "vlast" u Srbiji samo klima glavom i zahvaljuje se dok većina donacija odlazi kroz nameštene tendere i u pogrešne džepove. Ujedno, ista ova "vlast" se brani time da građani Srbije, ne žele da idu ka Evropskim integracijama i da on čini sve da to promeni. Dok sa druge strane, ta ista vlast osniva i održava desničarske stranke (sve su pod kontrolom vlasti). Devastirane su sve institucije, nema pravne države niti se kriminal kažnjava dok se narodu preko kontrolisanih medija servira anti zapadna propaganda na jedan suptilan način, veliča se imaginarna prošlost bez suočavanja i finansijska podrška EU i SAD se ne pominje ili je to minimalno. Sve u cilju ostanka na vlasti i da se ona prenese na podobne tokom dužeg niza godina. Balansiraju kroz strah, laž i propagandu kao i apsolutnu vlast. Jedina nada koja ovde postoji je u novim generacijama koji su mnogo bolje informisani, iako će i oni imati suočavanjima jer se vlast već odavno kroz navijačke grupe bavi ispiranjem omladine. Ovako stanje tera mlade iz zemlje i narod polako nestaje...
  • Milivoje

    01.10.2022 19:43
    E
    E, ako je otpravnica poslova rekla, onda u redu. Da je njeno mišljenje nekome značilo, ne bi bila otpravnik.
  • Neba

    01.10.2022 19:38
    Cek cek cek
    Hajde da mi uzmemo Americi jednu drzavu i da trazimo da je se odreknu i to samo zato sto mi kazemo...
    Da nisu licemeri odavno bi mi bili kod Vas..na toj strani..
    Puna usta postenja i ravnopravnosti zato Vas svi toliko "vole"
  • juric

    01.10.2022 19:35
    5G
    Sad je gotovo.
  • Slaninar

    01.10.2022 19:34
    Freedom
    Kada ne budete hteli da uvedete Srbiju u LIBERALNI svet, sve će biti u redu. Kada jednom za svagda ostavite narode da žive po svojim pravilima, onda će sve biti ok. Ovo važi i za USA i za Rusiju.
  • Zaključak

    01.10.2022 19:32
    Ja sam podjednako razočaran sa vama oboma.

    Podjednaku štetu ste ovoj državi napravili i vi i On.
  • Marko

    01.10.2022 19:20
    Nismo ni mi od juče
    Veliki broj ljudi je svestan ko je Vučić, ne treba ti da nam objašnjavaš. Znamo u kakvom smo glibu.
    Samo molim vas nemojte se praviti da ste nam vi veliki prijatelji, na tu priču može samo idiot da nasedne.
    Daleko i vama i Rusima lepa kuća, na sa jednim ni drugima nećemo imati sreće.
    I ovako smo osudjeni na propast u narednih 20 godina, a verovatno nam se i posle toga crno piše. Niti smo na zapadu, niti na istoku, a i jedni i drugi žele samo da nas iskoriste, i provlače kroz blato.
    Imali smo neku šansu krajem 80tih i početkom 90tih da stanemo uz zapad, ko zna gde bi bili sada. Ali sad je kasno za sve to, u zapećku smo svetske politike, i propustili smo puno toga.
    Sad nas svi gledaju sa sprdnjom i to će se teško menjati, o strateškim partnerstvima sa velikim silama možemo samo da sanjamo.
  • Bili Piton

    01.10.2022 19:15
    ?
    Pa Amerika i Nemačka su prve odgovorne za raspad Jugoslavije. Hoćete li vi priznati krivicu? A za ono zločinačko bombardovanje 1999?
  • /

    01.10.2022 19:15
    /
    o porusenoj infrastrukturi je pisao i arcibald rajs.
    srbi su odmah posle rata pohrlili na kredite austrijanaca i nemaca a okrenuli ledja saveznicima.
    tako da....
  • ćuko

    01.10.2022 19:06
    "postoji sedam miliona ljudi u Srbiji koji su taoci te politike, koji žele evropsku budućnost", kazala je Dženifer Braš"

    U Srbiji ne postoji 7 miliona ljudi UKUPNO. Što se tiče politike kakvu bi ti želela, sa njom je u jednom trenutku bilo saglasno onoliko ljudi koliko ih je glasalo za LDP u vrhuncu snage, znači nekih 7%. Tome treba dodati još par procenata prozapadno orijentisanih koji nisu glasali, jer ne vole Čedu. Sada je ta podrška manja, jer su neki željni Zapada otišli na isti i digli ruke od ove države, dok su se drugi utopili u SNS mulj i zadovoljavaju se mrvicama. Da si otišla dalje od kruga dvojke razumela bi ovo što ti kažem.
  • Petar

    01.10.2022 19:02
    A šta ste uništili u Srbiji. Sram vas bilo. Ima boga videćete
  • Da li

    01.10.2022 18:58
    to priznajete da ste lakoverni kada ste naseli na priču "bivšeg" i nepopravljivog radikala?
  • Vule

    01.10.2022 18:58
    Boze me sacuvaj, kakav kolonijalni pogled na srbiju.
    Najgore je sto su tolko izgubili osecaj za pristojno, da misle da moze ovako da se govori o suverenoj drzavi.
  • Rade

    01.10.2022 18:54
    Vuk dlaku menja ali ćud nikada...
  • Milan

    01.10.2022 18:54
    Ima nesto istine ali ... gde je skoro 10 godina sankcija, bombardovanje, konstantno ucenjivanje a kad ispunis zahtev tu je sledeci ... u gradjanskom ratu nema nevinih ili samo jednog krivca gospodjo, to bar vi treba da znate.
    Najvece licemerje kompletnog zapada se ogleda u nepostovanju svih i onda im nije jasno ....
  • Nizina

    01.10.2022 18:51
    Bas ste pametni
    Trazili ste od Seseljevog malog od palube da se odrekne svoje mladosti ;) Bas ste naivni.
  • /

    01.10.2022 18:41
    /
    O ne, licemerni optužuju licemernog da je licemerniji od njih.
  • Sdragan

    01.10.2022 18:29
    ?
    Prvo...GospoDŽa je bila u ambasadi od 2007 do 2010...A komentariše Vučića, koji je de fakto na vlasti tek od 2014 godine???
    Drugo...Da su USA bile samo malo "komfornije" po pitanju Kosovskog problema...Da su samo malkice pružili prst nade Srbiji, neki osmeh, tračak sunca, bilo šta pozitivno! Imali bi Srbiju uz sebe. Rusiju niko ovde spominjao ne bi! Ali, pošto već 30 godina oni žele samo poniženje Srbije, i ništa manje od toga, ne treba da ih čudi što ovde (ko god da je trenutno na vlasti) sedi na više stolica i koketira sa Rusima, Kinezima,EU, itd...
  • Dete rock'n rola

    01.10.2022 18:24
    Ooooo dobro jutro gdjo. Braš, jesmo li lepo spavali? Pa, baš vam je trebalo mnogo vremena da se probudite.
  • Realista

    01.10.2022 18:19
    dve skupštine UN-a
    Da li je moguće da je naš preCednik govorio u pogrešnoj sali kad je rekao da su mu svi prilazili i čestitali posle govora? Možda je bio na simpozijumu gluvih Amerike?
  • Ne razumem

    01.10.2022 18:19
    Ne razumem
    Ono sto ne razumem kod nas jeste zasto bi uopste isli u Evropsku Uniju? Ne pitas se nista, kad oni bombarduju ti moras, kad oni uvode sankcije ti moras, ne pitas se nista jer u evropskom parlamentu imas tipa 4 mesta. Zasto bih isao u zagrljaj ljudima kao nenormalan da mi samo ukinu vise slobode.
  • Хајнал

    01.10.2022 18:19
    Драга Џен
    Ех драга Џен, кад би ти знала колико је народ Србије разочаран вама и свим вашим председницима, амбасадорима, секретарима, подсекретарима, а да некажемо вашом политиком и тумачењем повеље УН, а на релацији Србија - Украјина и признања Косова и Метохије које сте нам ви отели!
    А што се тиче нашег председника пустите нас саме да на следећим изборима сами изаберемо нама човека по нашој мери!
  • Vedran

    01.10.2022 18:18
    ...
    A ko je vlasnik rudnika i Telekoma na Kosovu? Čiji generali su to kupili?
  • Talac

    01.10.2022 18:06
    Sve je tacno i lepo rekla ali to ovde nema ko da razume. Mi normalni jesmo taoci ali ne samo Vucica vec i lude vecine.
  • Voja

    01.10.2022 18:05
    Ma da,žestoko ste nas pomagali u vrednosti 100 milijardi dolara štete od bombardovanja,a mi nezahvalni to ne cenimo i nećemo da priznamo da smo mi krivi apsolutno za sve na ovim prostorima!
  • kikimusampa

    01.10.2022 18:00
    EPP
    Ma lazete godpodjo, niko nam nije pomagao kao majka Rusija, buahahahah!
  • DS Novi Sad

    01.10.2022 18:00
    Gospodja uporno zaboravlja tri jako bitne cinjenice

    1. oni ( liberalne demokratije ) su ga dovele na vlast, uspostavile su stabilokratiju u ovoj zemlji ( prva Merkel, pa svi ostali )

    2. oni ( Nato ) su razorili ovu zemlju, okupirali deo teritorije, priznali oteti deo teritorije kao nezavisnu drzavu. "Dali" su samo deo onoga koliko kosta sve sto su unistili

    3. oni nemaju bilo kakvo pravo ( moralno narocito ) da drze pridike po pitanju postovanja medjunarodnog prava i teritorijalnog integriteta

    Licemeri
  • Boki

    01.10.2022 17:58
    Rusiji smo imovinu dali sami...
    Amerika i Unija su pre toga dali i više nego što spominje gđa Braš. Dali su nam to u naturi, Tomahavcima, municiji sa osiromašenim uranijumom i slično. Mislim dosta preko milijarde, a mi smo im zauzvrat dali infrastrukturu, mostove, bolnice, ljude, decu. Dali smo im i jednu ambasadu, koja nije naša doduše...oko 100 milijardi + životi. I sad slušamo o "obe strane" naše zemlje koje Rusija ne priznaje i daje nam gasa i nafte koliko hoćemo i to X puta jeftinije. Sram bilo te grozne ruse!
  • Novosadjanka

    01.10.2022 17:56
    Stvarno?
    Za ratove 90-ih ste najvise krivi vi i vasi sateliti. Kao i za ovo trenutno.
  • Mile

    01.10.2022 17:55
    Ne trebaju nama vasi novci
    Samo da mi Vas vise ne vidimo, ni na zidnom kalendaru.
  • Službenik

    01.10.2022 17:45
    Nebitna
    Koga Briga....
  • andrija

    01.10.2022 17:39
    nikad i nece
    Naivno verovanje da ce AV odstupiti od svojih uverenja i ubedjenja iz devedesetih nikada to nece uciniti pogotovu za ratove iz devedesete.
    Moze ovde propaganda propagirati jaku Srbiju fabrike puteve kao potemkinova sela zaboravljajuci da Srbija nema svojih fabrika a puteve i ostale megalomanske projekte gradi se kreditima sa prijateljskim kamatama. Narod Srbije se vec navikao i dok su vrata za radnicu klasu za EU otvorena dotle ce odlaziti na rad u EU.
  • Milos

    01.10.2022 17:31
    Samo kad si ti draga Braš priznala vase zlocine..
  • V

    01.10.2022 17:30
    I Rusija i Amerika unistavaju i iskoriscavaju male drzave.
    Oni su 2 strane istog novcica.
  • rale

    01.10.2022 17:25
    E, pa tako to izgleda kada na vlast dođe političar koji glasačima priča jedno a svima ostalima nešto drugo.
  • Lanmi

    01.10.2022 17:23
    Hvala mnogo
    Porusili nam kompletnu infrastrukturu, pa dali kredit da izgradimo novu. Mnogo Vam hvala, bez Vas ne bi znali sta je to put, most, pruga...
  • lala banat

    01.10.2022 17:22
    uh
    Ruku na srce pa priznati da je tako kako kaže , nije lupetala.
  • Dženi, Dženi,

    01.10.2022 17:21
    a šta misliš koliko
    su razočarani građani Srtbije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna