Autor: Beta, Tanjug

Info
02.10.2022.
07:22 > 15:19
U paničnom metežu na izlasku sa fudbalske utakmice sinoć je u Indoneziji stradalo najmanje 125 osoba, a većina njih pregažena je kada je policija ispalila suzavac da rasturi nerede.
  • Ramamti Ezer

    02.10.2022 16:16
    Zašto?
    Kakav paradoks - odeš da uživaš i zabavljaš se, da navijaš i bodriš svoj omiljeni tim - i vrate te u plastičnoj vreći kući! I zbog čega? Totalne gluposti, lude ljudske sujete i potrebe da se izdigneš i pokažeš da si ti neko, da napadneš igrače, policiju, pripadnike protivničkih navijača?! Kako je Solomon bio u pravu kada je rekao da je ljudski napor i sve što se radi pod nebom obična ispraznost i trčanje za vetrom. Ovi nastradali su to zaista iskusili na najgori način podavivši se ko muve u mračnim tunelima stadiona! A zbog koga i zašto?! Hoće li iko izvući pouku iz ove tragedije?
  • miki

    02.10.2022 10:03
    klasik
    Šta ti je sport, opijat za mase...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna