Autor: Zimo.dnevnik.hr

Info
18.10.2022.
08:22
Promena je stigla s TikTokom - korisnici više ne žele da im se isključivo prikazuje sadržaj osoba koje prate, već samo najbolji i najzabavniji sadržaj.
  • @ilija

    19.10.2022 09:49
    razuma bez
    Jesi to sam shvatio, ili si cuo od sarape, marica, vucicevica, krstica, vuk-stankovica, seselja, kapetana dragana, sainovica, bakija andjelkovica, nestorovica, sase borojevica, sljivancanina i ostalih osudjenih i neosudjenih ratnih zlocinaca koji svakodnevno defiluju nacionalnim frekvencijama?
  • superman

    19.10.2022 07:48
    Meta Univerzum

    Jedva čekam da to proradi, pa da se svi koji izaberu da sede u nekom sobičku a budu na jahti od milion evra, da se sklone sa ulica, lepo će se izfiltrirati "normalan" i "nenormalan" svet, svako će imati svoje mesto, neko na pravoj livadi sa pravim prijateljima, neku na virtualnoj livadi sa virtualnim prijateljima, i svima dobro.
  • HM

    18.10.2022 17:41
    Ilija, u pravu ste. Imam osećej da će svako želeti da živi u tom meta univerzumu, da će oni koji budu želeli da ostanu u stvarnom svetu biti smatrani čudacima. Kao što danas retko ko živi u šumi, ili retko ko ne koristi blagodeti novih tehnologija, tako nešto je vrlo verovatno u budućnosti gde je to novo meta univerzum. U meta univerzumu će sve biti moguće, stvari koji se protive zakonima fizike, ko se jednom "navuče" na tako nešto, teško da će poželeti da izađe napolje. Nažalost, "nekretnine" i verovatno sve ostale blagodeti u tom meta univerzumu će imati svoju cenu, pa će ugodan život biti rezervisan samo za one koji su već imućni.
  • Ilija

    18.10.2022 13:29
    Meta Univerzum
    Nije on ništa pogrešio. Sve je to Vladin planiran projekat. Sledeći je da uopšte nemate živote, već da živite u nekom sobičku i jdete pomije dok ste u meta univerzmu faca sa jahtom, kućom od 2500m2 i 20-ak vozila...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna