Autor: FoNet

Info
22.10.2022.
21:54
Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) saopštio je da je organizovao protest ispred Zavoda za zaštitu spomenika na Kalemegdanu.
  • Bojan

    23.10.2022 10:24
    Banda
    Heroji i istinsi komunisti su stradali na Golom Otoku. Ostali su karijeristi i crveni burzuji koji su se prodali Zapadu zarad benefita i lagodnog zivota na racun americkih poreskih obveznika.
  • Zare

    23.10.2022 08:35
    @milenko
    Pogledaj svakog pojedinacno od onih koje si nabrojao, pa ces primetiti da su to deca i unuci bivsih SKOJ-evaca.
  • V5

    23.10.2022 07:15
    Primitivci su među nama
    Te grobnice su deo novije istorije. Oni koji su tu sahranjeni sigurno nisu bili loši ljudi. Vandalizam je za svaku osudu, kao i nereagovanje vlasti. Dosta pljuvanja po komunistima, danas ima dovoljno materijala za pljuvanje, i previše.
  • milenko

    23.10.2022 06:14
    Očna mrena je na trećem mestu uzročnika slepila ,religija i politika i dalje čvrsto drže prva dva mesta !!! Od smrti J.B. Tita kreće čerupanje i rasprodaja . Od smrdljivo nacionalističkih ratova 90tih kreće i ne staje do danas opšti: lopovluk,seljakluk,džiberluk,krkanluk,itd. , počevši od Slobe preko svih ostalih fuNJkcinera ! ! ! ! ! JUGOSLAVIJA je bila ZAKON !!! ,za sve ove 'samostalne' ,'suverene' ,nenadjebive itd. 'državice'- religijsko-nacionalističke i mafijsko-političarske torove za ovce i goveda ! ! ! ! !Kompletna monarhističko-jadna i poražena Evropa je pušila hitlerovu ''cigaru'' !. Da nije bilo Crvene Armije nebi bilo ni Evrope,jer nacisti bi izvršili i završilli svoj plan o čistoj arijevsko rasi-potamanili(pobili) bi ceo Balkan i više od pola Evrope !!!. Revizionsti(prepravljači)istorije pušite hitlerove cigare. ŽIVELA CRVENA ARMIJA I PARTIZANI JUGOSLAVIJE URA URA URA! ! ! ! !
  • Vampir

    23.10.2022 02:33
    Skoj, subnor jbt pa sta je ovo,u kakvom mi to mraku zivimo.Zato nas i je... ceo svet osim sovjeta.
  • NOB

    23.10.2022 00:37
    Nema nama spasa
    Policija nije u stanju da uhapsi te vandale i psihopate . Oni čuvaju recimo Šodroš od naroda.
  • 9

    23.10.2022 00:28
    @Grobnice, neće da bidne
    Ko li podučava decu da drugog svetskog rata nije ni bilo sem kad su Srbi stradali? Ko izvrće istinu i veliča četnike? Neka je Titova propaganda i učinila svoje imate li Vi SADA oči i uši da vidite i čujete ko neprekidno potpiruje ratove, a sedi u skupštini i kroji školstvo sa neistinama, dodeljuje ordene ratnim zločincima?Ko je otimao teritorije i obećavao granice koje nikada nisu ni bile ?
  • Grobnice

    22.10.2022 22:13
    Narodnih heroja
    I vandali u gradu Beogradu. Napadaci klerofasisti i neonacisti. Oni to nisu.
    Napadaci su psihopate koje se slobodno krecu. To bi oni nakazni kakvi jesu negde da se udenu. To je takva neka beda koja se medju Srbima nakotila koja guta sve. Trebalo bi staviti kamere! Da im vidimo lica. Lica tog jada i pogani!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna