Autor: Beta

Info
08.11.2022.
22:19 > 22:19
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić najavio je da će od sredine decembra biti uvedena četiri voza od Beograda do Pančeva.
  • Mučenik

    13.11.2022 22:51
    VOZ ZA TIMOČKU KRAJINU
    Pohvalno je što kaže ministar Vesić da od Beograda do Pančeva se uvode još četiri voza. Obaveštavam visprenog ministra da voz od Beograda do Timočke Krajine ( Majdanpek, Bor, Zaječar idr) ne saobraća godinama, a sabraćali su putnički i poslovni ranije. Postavlja se pitanje šta su zgrešili Timočani te ne mogu da putuju do Bgd, a i oni su ljudi. Vesiću zauzmite se da sredite da i mi možemo se voziti do Beograda, jer smo i mi čestiti dobri ljudi.
  • Darma

    09.11.2022 13:21
    Cekajuci Beovoza
    Mada svaki trun u meni govori da ne nasedam na tako nesto, ipak cu prvu priliku iskoristiti da se podsetim kako je nekad bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna