Autor: Beta

Info
12.11.2022.
10:07 > 11:02
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je EU svojim potpisom na Briselski sporazum garant da će Zajednica srpskih opština biti formirana.
  • kec

    12.11.2022 19:06
    tako sam ja reko
    uciteljici u prvom razredu: necete me naterati da me naucite da se potpisem,onda cu morati da placam racune dok ne umrem pre penzije
  • Banderaš

    12.11.2022 15:12
    Prilika
    Neki ljudi,neka društva,neke države ne prepoznaju priliku. Ni veliku priliku,a kamoli male prilike.
    Dođe prilika i stane ispred njih i kaže:" Ćao,ja sam tvoja velika prilika!!" -A onda Dačić nesto tamo odmeri i kaze," Ne znam,ti nisi ta prilika.Mozda i jesi,ali uostalom veceras idem na jagnjetinu!!"
    I tako nam svima prođe život u blatu,dok Dačić i njemu slicni nepismeni paraziti odredjuju šta jeste,a šta nije prilika za sve nas i našu decu.
  • Zapazanje

    12.11.2022 13:53
    Naravno, jer bi bili najveci idioti u istoriji sveta. Koliko sam pratio, Briselski sporazum je imao jos tacka , sem ZSO koje su bile ustupci Siptarima. I Srbi ispunili te tacke iz sporazuma i napravili ustupke, a nisu dobili ZSO . Znaci ako nismo najveci u idioti od naroda u istoriji sveta, ili ce se ZSO formirati, ili Srbija treba da ponisti sve koje je od tada ispunila. I da se dijalog vrati na nivo pre Briselskog sporazuma i pre ZSO sporazuma u 2012 god otprilike. A nisam siguran da je Vucic idiot, nego on prikriveno i ispod žita radi u korist Siptara i ispunjava im ustupke, i ukopava Srbe i Srbiju. Jer neobjasnjivo je da ti ispunis svoje tacke, a druga strana ne i da posle toga ne reagujes 9 god i vise .
  • pajo patak

    12.11.2022 13:25
    e moj дачев из Житорадже
    možda kad Miljacka uzvodno poteče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna