Autor: Beta

Info
24.11.2022.
23:58
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da je njegova ekipa večeras mogla bolje da odigra protiv Brazila i da mora da se okrene predstojećim utakmicama.
  • Janko

    25.11.2022 08:01
    Janko
    Nesigurni,bez ideje,nemaju snage,igru....neznam,sto su i isli na Mundijal?! Tako se neigra za svoju drzavu!!! Da nije bilo golmana,popili bi pet nula! Mnogi gradjani su po erovali u uspeh i senzaciju kao sto je vecina,poverovala da smo ekonomski Tigar!!! Kakva drzava,takav i Fudbal...odigrajte jos te dve utakmice i kuci...AV ce vam napraviti,Nacionalni stadion...ma treba tri za ovakve,junake..do moga!!! Odlicno smo prosli i izbegli,pgromnu bruku i sramotu..bar su nam Brazil i zabili,najlepsi gol do sada! Eto da budemo i mi prvi u necemu!!!
  • bora

    25.11.2022 07:10
    niste mogli bolje
    Da zakljucimo za 100 minuta niste uputili ni jedan udarac na
    gol Brazilaca.A sto se tice Tadica kocio je igru i vise je vukao
    loptu prema svom golu nego prema Brazilskom.Srbija nije bila ni
    blizu postizanja gola kada je igrala sa cetri beka.Adzic i
    Mladenovic su igrali dobro u defanzivi ali nisu imali eksplozivnost
    za napad.Srbiju ja spasio Vanja i mislim da je posle ovih odbrana
    na pijaci premasio cifru od sto miliona evra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna