Autor: Beta

Info
25.11.2022.
20:45
Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković izjavila je da isplata premija za mleko za treći kvartal počinje u ponedeljak, kao i da će sve subvencije biti isplaćene do kraja godine.
  • Xxl

    26.11.2022 19:39
    Što do sad ništa nije urađeno, stoka ne može gladna da čeka dok AV čeka dozvolu da gradi aerodrom i puteve i Bi H pa ako od toga preostane novca nešto će neki delić dobiti i uzgajivači. Već mi je dosta njegovog daćemo,daćemo...a narod nek preživljava u Idei sir iz Rumunije ej Srbijo moja.
  • Zemlja čudesa

    25.11.2022 21:16
    Pogrešna publika
    Ministarko, objasni to kravama muzarama koje idu u klanicu jer nema para za njihovu ishranu, nama te šuplje priče i stranačko reklamiranje zaista ne znače ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna