Autor: zrenjaninski.com

Info
03.12.2022.
13:44 > 13:46
Na putu Srpski Itebej - Hetin, u dužini od više od 150 metara, nepoznata lica su prosula otrov za glodare, javio je Info centar Žitište.
  • Steva

    03.12.2022 16:56
    Antikoagulant
    Lokalne samouprave plaćaju tzv DDD firmama da rade sistemsku deratizaciju. To je u suštini sistemska korupcija i pljačka. Te firme podele meštanima kilograme otrova za glodare koji bude bačen svuda okolo, nestručno, ugrožavajući javnu bezbednost, zdravlje i faunu. To se i tako dogodilo. A lovci plaču... Bolje da puškom ubiju oni, nego da se otruje. Jel tako genijalci?
  • DragCHE

    03.12.2022 14:13
    Cije li su
    parcele pored puta, ko je imao interes da na toj deonici truje glodare, a sa njima i ostale neduzne zivotinje, predatore koji se glodarima hrane, ptice, pse. Da li ce u ovoj drzavi bar jednom neko odgovarati zbog trovanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna