Autor: Danas

Info
07.12.2022.
08:06 > 08:18
Predsednik Fudbalskog saveza Kosova Agim Ademi tvrdi da je bio neprijatno iznenađen uvredama na nacionalnoj osnovi koje je u žaru utakmice uputio Dragan Stojković Piksi.
  • Goks

    08.12.2022 16:20
    Oni su krivi za sve!

  • Јован

    07.12.2022 10:53
    Јован
    Стојковићу одузети лиценцу који има за тренера и новчано казнити њега и играче које ће платити из свог џепа а не од грађана забранити нам играње на 2 године све међународне утакмице! На шта ово дивљаштво личи? Хоћу да гледам Фудбал не Срамоту полуписмених играча који представљају нашу Државу! Придружује се осудама и негативним коментарима већине грађана! Шта би требали Француска и Енглеска обзиром на историју...да се убијају на терену?! Срамота која се мора најоштрије казнити! Хвала! ПС: Ако их неко сматра дивљацима покажимо да смо ми "цивилизовани и пристојан народ"..ми смо још ГОРИ!!!
  • ex chapman

    07.12.2022 10:28
    Velika Albanija
    navijali za Piksija? mozda, mada ne verujem, oni su tada mahom navijali za Flamurtari. ali za Jugoslaviju svakako nisu navijali jer su organizovano i konzistentno decenijama radili na njenom razaranju. iako Albancima nikad bolje nije bilo nego u toj Jugoslaviji. kao usotalom i drugim narodima i narodnostima.
    sramota je da se Albanac poziva na bivsu "zajednicku drzavu" a da se pri tom ne ogradi od cinjenice da su Albanci aktivno radili na rusenju iste. mogao je da kaze: navijali smo za Piksija i zao nam je sto se raspala zajednicka drzava u kojoj smo mogli da navijamo za takvu jednu reprezentaciju kakva je bila njegova generacija. eto barem toliko! mozda je taj Ademi zaista iskren u svojim uspomenama, ali NE SME da odstupi od "tvrde" nacionalisticke ideologije da ne bi morao da emigrira, ali ne u Svjacarsku nego na neko dosad neotkriveno ostrvo u Tihom okeanu.
    a sto se tice psovanja konkretnih Albanaca iz Svajcarske reprezentacije oni su to svojim ponasanjem i na toj utakmici a i ranije sasvim zasluzili
  • Ш

    07.12.2022 10:15
    Шта је би оно са прекидом утакмице пре коју годину, дроном и заставом велике Албаније? Нешто не могу да се сетим да је ико одговарао?
  • Lala

    07.12.2022 10:13
    Ma, da... Ademi je kandidat za sveca, a Piksi- sram te bilo!
    P.S. Peco, nepismen si!
  • dule

    07.12.2022 09:59
    Navijali za njega? Cika malo lagi.
  • Posmatrac

    07.12.2022 09:57
    @Peca
    U potpunosti se slazem za prvi deo tvog komentara.
    Da to je sport i ne treba mesati politiku i sve osatalo.
    Ali ne zaboravi da su oni prvi koji su provocirali, pocev od onog drona, pa mahanja krilima od strane Sacirija, sada ucutkavanjem srpskih navijaca do onog guranja kod gola nase ekipe,njih niko nije dirao ni vredjao. Uvek su oni prvi koji proociraju. Tako da su oni ti koji sire fasizam.
    Zameram nasima sto su tako odgovorili na te provokacije, i smatram da ako treba da se kaznjava budu kaznjeni i jedni i drugi. Ispada da oni mogu sve, da njakaju, provociraju i rade sta hoce, a kad im se odgovori na tu provokaciju oni se izvuku, a mi naj...emo.Nije posteno.
  • Nikola

    07.12.2022 09:55
    Sramota
    Navijači uzvikuju uvredljive parole, vređaju igrače suprotnog tima i ceo jedan narod. Selektor isto psuje i vređa ceo jedan narod. Kod nas ni jedna reč o tome! U medijima samo pljuvanje po igračima suparničkog tima!
    Selektora smeniti, FSS kazniti, izbaciti nas iz svih međunarodnih takmičenja, jer nismo mi za svet! Posle se čudimo kad usred Novog Sada đaci u školi pevaju fašističke pesme!Kad se ubijamo,meljemo, pakujemo u hladnjače..
    E, narode moj!
  • Ђорђе Ивковић

    07.12.2022 09:53
    Реално...
    Мало, свега стопедесетак цркава, мало гробаља, мало бубрега, мало провокација, а Пикси тако...
    Навијао сам и ја за Американце док нисам постао Индијанац.
  • Zoi

    07.12.2022 09:53
    A što ne spomenu pokazivanja međunožja pa majicu teroriste u to vreme, ne volim selektivne osude. Ovo čitanje sa usana Piksija je upitno.
  • adhg

    07.12.2022 09:52
    Pa, vi ste palili crkve po Jugoslaviji tako da ono
  • Milan. K

    07.12.2022 09:26
    Milan.K
    Osuda u svakom,smislu za ovakvo,ponasanje na Mondijalu! Skoro sve utakmice,pratim i nijedna se nije,ovako obrukala kao nasa! Stop,rasizmu,nacionalizmu,fasizmu! Ovo mora da se kazni,adekvatno! Fudbal je upravo to sto jeste jer nije,dozvoljeno i netolerise se ovakva,ponasanja! To je slika,svih nas koja ide u svet od koje se JA kao i vecina,gradjana ogradjuje!
  • @peca

    07.12.2022 09:15
    @sofija
    Vas dvoje ste neki glupanderi,jel da?
  • NS

    07.12.2022 09:06
    @Peca
    E moj Peco, daleko od toga da je fašizam mrtav, nažalost. Čak teži u našem okruženju, Evropi, nekadašnjim nazovi saveznicima (Amerika, Kanada, Australija) da bude ne zabranjen nego poželjan. Da je fašizam zabranjen Hrvatska ne bi trebala da učestvuje ni na jednom takmičenju, po konstantnim izlivima istog.
    Ovo što je Piksi uradio nije lepo od njega, ali daleko od toga da je jedini ko to radi i ne bih rekao da je on neko ko želi zlo drugima i da je on sad baš problem zbog koga treba nekome nešto uskraćivati (izbaciti sa nekog prvenstva...) i ne bih to nazvao fašizmom.
  • Лала

    07.12.2022 08:59
    Како нису ништа прочитали са усана Шаћирију и Џаки. Целу утакмицу су провоцирали.
  • Sofija

    07.12.2022 08:35
    Fudbal,kao jedan primitivan vid izbacivanja ,sad vec,uglavnom negativne energije,potpuno ce se u buducnosti marginovalizovati kao sport.nezdrava manifestacija,kreirana iz negatvne,ne transformisane energije.kreiran od ljudi koji sede i posmatraju zivot na tv u.
  • Peca

    07.12.2022 08:33
    Peca
    Apsolutna osuda za ovakvo bedolicno ponasanje na SP za Piksija i Reprezentativce RS! Ovo je Sport gde nema nacije religije nacije...! FIFA bi morala ovo kazniti neigranjem na EP ili slicno sa drasticnim novcanim kaznama! Jedina Reprezentacija na svetu koja je pokazala Fasizam na svetu...to nesme i nemoze! Osramotili su celu Srbiju i narod zbog toka moraju i obde biti kaznjeni jer to je nedopustivo!!! Hvala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna