Autor: Nova.rs

Info
20.12.2022.
20:39 > 20:39
Nova S tužila je Upravnom sudu Regulatorno telo za elektronske medije (REM) zbog, kako je navedeno, nedonošenja odluke po pitanju izdavanja dozvole za frekvenciju u zakonskom roku.
  • Realno

    21.12.2022 15:50
    Zaključujemo
    Da nije normalno da nacionalnu frekvenciju dobije kuća registrovana u Luksemburgu a osnovana od strane bivšeg direktora obaveštajne agencije države koja je ovu zemlju bombardovala i otela joj deo teritorije na kojoj je uspostavila narko državu i koja nas decenijama mrcvari da ovo prihvatimo i priznamo otimačinu.
  • Yugo45

    21.12.2022 13:32
    Zaključujemo
    Da je njima je stolica toliko uzdrmana da se plaše jedne tabloitske TV kuće
  • Pa

    21.12.2022 07:46
    Pa
    Pa nejce ni doneti! Mozete i tuziti koliko hocete jer nema ovde zakona! Ako bi Nova S dobili frekvenciju AV i sekta bi ozbiljno bili uzdrmani i time ubrzali odlazak sa vlasti! Zato i Policiji hoce dati neogranicenja ovlascenja ko u Kini Rusiji Severnoj Koreji da ostane sto duze na vlasti uz silu!!! AV odlicno zna da se spremaju Socijalni Protesti u Januaru i da je na ivici da padne jos i ova TV...nema sanse!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna