Autor: RTS

Info
22.12.2022.
10:05
Deonica puta između Zrenjanina i Melenaca u dužini od 10 kilometara postala je crna saobraćajna tačka.
  • Realista

    22.12.2022 22:16
    razlozi....
    U koliko nesreća je učestvovala neosvetljena poljoprivredna radna mašina?
  • Meeelenci

    22.12.2022 11:46
    Vecina nezgoda se desi na raskrisnici za Elemir. Tu je potrebno napraviti kruzni tok koji ce sam po sebi usporiti saobracaj i broj nezgoda ce se znacajno smanjiti.
  • ns ja

    22.12.2022 11:17
    Izuzetno dobar i prav kolovoz, sa gomilom sveta u gitovanim neispravnim starudijama(koje izgledaju kao pravi automobili) ovde
    dodaju gas do daske ne shvatajući da i iz suprotnog pravca idu isti takvi!

    I pretiču i jedni i drugi!?

    Neophodno je i obavezno na svakih npr 500m-700m postaviti velike bilbord table "Ne brže od života" i slične poruke kao sa kutija cigareta ili sa upozorenjima tipa da
    "Na ovoj deonici ljudi GINU zbog brze vožnje i nekontrolisanog preticanja!!!"

    Garantujem vam da bi se broj udesa smanjio, možda čak i iskorenio, ali DA, to košta za table, i država nema koristi od toga!

    Jer zabole "državu" za smrt pojedinca kao štetu i havarisana vozila kao štetu - iako bi ukupnim društvenim bilansom to itekako moglo da ide u prilog biznis planu, a na korist Države - da sačuva živote i materijalna dobra svojih građana - jer su to zapravo resursi Države!

    Naravno pogađate, veoma smo mi daleko od tog intelektualnog sklopa koji može da shvati šta sam ja ovde predložio!
  • Crne

    22.12.2022 10:42
    tačke
    Živeo sam neko vreme u Sloveniji. Tamo sam gledao da kada se na nekoj tački, ili deonici, po treći put desi saobraćajna nesreća, formira se stručna komisija od građevinskog inžinjera, saobraćajnog inžinjera, inžinjera čija je specijalnost dinamika, od vozača sa dugogodišnjim iskustvom iz prakse, psihologa, i drugih, i ona prouči problem i naloži nadležnim za izgradnju i održavanje puta šta da urade, promene, i otklone svaki mogući uzrok nesreća. Naravno da ni to nije garancija da se nesreće neće i dalje dešavati ako vozači voze kako voze, ali u velikom procentu će se smanjuje procenat nesreća. Nije sve uvek samo do loših i nedisciplinovanih vozača, iako je činjenica da su oni glavni razlog saobraćajnih nesreća.
    Kod nas se na jednim istim mestima stalno dešavaju nesreće, i nikom ništa. Sam pao, sam se udario.
  • Vlada

    22.12.2022 10:29
    Da tu se vozi 200 na sat. Valda ce se policija setiti da uradi svoj posao i svojim prisustvom spreci tragedije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna