Autor: 021.rs

Info
27.12.2022.
22:51
Budžet za funkcionisanje sportskih saveza u Vojvodini za narednu godinu znatno je uvećan i iznosi 102 miliona dinara.
  • Teodor

    28.12.2022 20:11
    @Zandar
    Pa plivajte, to makar ne košta puno.
  • A.N.

    28.12.2022 10:25
    Nema ništa od ljudi u Kamenici. Pa znate li da su do izbora obecavali žurku i muziku i druzenje…sve koordinacije su slavile pre izbora,a nama su rekli “mi ne slavimo u napred naša će biti odmah posle izbora”… a onda sad opet uoci praznika druge koordinacije su organizovale druzenje. Naši ništa!!! Pa naravno kad ne stižu od silnih putovanja. Ova naša je samo obećavala a sad se povukla u misiju rupu kao preparirana-tobož prezauzeta u skupstini.Samo kad treba da se ide od vrata do vrata i da se lepe plakati onda nas zove. Ne očekujte ni da će se uključiti u ovo plivanje.
  • Pastuv

    28.12.2022 09:22
    @zandar
    Da li je moguće da se još “razmatra”? Pa nama ne treba ništa,mi plivamo ove godine i sa njima i bez njihove podrske! Alavi naprednjaci verovatno nemaju koristi pa zato i neće da organizuju
  • Zandar

    27.12.2022 23:34
    Plivanje za časni krst
    Kad se toliko frljate sa novcima zašto ne date nešto da se organizuje plivanje na Bogojavljenje u Kamenici? Da li je moguće da za to nemate? Hoćete da mi sami prikupimo? Ako vas nije sramota…evo mi ćemo odraditi. Imate za zidine Fruskogorca a za ovo nema? Mesec dana čekamo odgovor da li će se odrzati i ništa. Stidite se podele para i otimačine!!!! A mi ćemo plivati svakako!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna