Autor: Beta

Info
11.01.2023.
06:27 > 06:58
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je da se tokom posete Zagrebu trudio da ne govori o temama o kojima se Srbija i Hrvatska ne slažu.
  • Goga

    15.01.2023 01:27
    Ni ja SPS-u ne mogu da oprostim ponoćne mobilizacije i divljanje po hrvatskoj i Bosni dok je Marko gradio Madonu parama pokradeni od mojih roditelja
  • DM

    14.01.2023 17:05
    protjerivanje
    Da li je itko u Srbiji svjestan da je iz Krajine i istočne Slavonije 1991. protjerano oko 220.000 Hrvata i ostalog ne-srpskog stanovništva? Ne kažem da to opravdava protjerivanje u Oluji, ali mi je nevjerovatno da nikad, ali niti jedan jedini put u nekoliko godina koliko živim u Srbiji to nisam našao. Niti u jednom članku, komentaru privatno ili javno. Ta je činjenica potpuno nepoznata, nepostojeća ovdje. Pa pozivam čitatelje 021, ako znaju engleski, da malo potraže strane izvore o tome (jer onima na hrvatskom sigurno neće vjerovati).
    Još jednom, ne kažem da to opravdava protjerivanje u Oluji, ali ljudi, pa usvojite bar elementarne činjenice. Ako je jedno etničko čišćenje, i drugo je.
  • @Đaci ponavljači

    12.01.2023 14:05
    Otkad imate te sumanute asocijecije "Srbi-raka"?
    Jeste li išli da vam neki liječnik to pogleda...?
    Trebalo bi...
  • Đaci ponavljači!

    12.01.2023 13:18
    ILIJA BOSNIĆ
    11.01.2023 • 21:01
    POPIS 1845@, i onda dobijes 12 pluseva. Vi srbi ste mitomani kakvih je malo na ovome svijetu, upravo zato sta ste vrlo tanki u kulturi, posezete na smijesan i neinteligentan nacin za kulturnom bastinom hrvatskog naroda. Lazete, obmanjujute i sebi kopate raku u koju ste vec jako duboko zasli. I nista niste naucili.
  • ILIJA BOSNIĆ

    11.01.2023 21:01
    POPIS 1845
    Za podsetiti i informirati o podacima popisa stanovištva 1845 u Austrijskoj monarhiji (Slovenija,Hrvatska i Vojvodina bez BiH):
    -Srbi:2.624.000
    -Hrvati:813.300
    -Slovenci:1.167.300
    Kojim rečima treba opisati broj Srba u Hrvatskoj nakon 180 godina?
  • Predragg

    11.01.2023 20:52
    Slika bliske proslosti i dogadjaja nije ni crna ni bela,za obe strane,vec je nazalost prljava. Ali ipak treba i malo realnosti . Secate li se dileme i propagandno politicke akcije na Kosovu-Autonomija DA,Republika NE. Hrvatska je Republika od 1945. REPUBLIKA -sa svim reperkusijama koje to pravno nosi. I ne treba zaboraviti da se bivsa zemlja zvala JUGOSLAVIJA,ne Srboslavija. Apsolutno ne treba zaboravljiti podlu,glupu,sovinisticku i imbecilnu odluku HDZ-HSP i Tudmana da u fazu odvajanja od SFRJ krene mrznjom,naoruzavanjem ,pretnjama i aktiviranjem ustaske emigracije i sovinistickog rakursa. Isto tako,ne treba zaboraviti posledice Gazimestana i Jogurt Revolucije po ostatak Jugoslavije,te srbizaciju i manipulacije sa JNA.
  • @mrzim Novi Sad i Sr

    11.01.2023 18:31
    Lipi, džaba tebi i pet stranica da napišeš, kad ti ulazak u Šengen ne slaviš na trgu kao druge nacije, nego na srpskim portalima. LP :)
  • Volim Novi Sad

    11.01.2023 16:20
    taj lipi panonski grad!
    Meni je kao Hrvatu drago vidit ovoliko ljubomornih komentara od strane Srba, ali mi nismo krivi sta je nasa drzava Zapad za vasu, sta je nasa drzava jedna od najlipsih u Europi ako ne i na prvom mistu, sta smo razvijeniji od vas i mnogo bogatiji, sta nas posjecuje citavi svijet, sta imamo briljantnu arhitekturu dok vi nemate nista od toga. Imamo antiku, renesansu, humanizam, barok i modernizam, sta imamo hrvatskog domoljuba Nikolu Teslu na svome euru, sta smo clanica EU, NATO, Eurozone i Sengena, sta smo nogometna velesila poznata i prepoznata u citavom svijetu, sta je vodja antifasisticke borbe na prostoru nekadasnje SFRJ bio Hrvat Josip Broz Tito, a ne Srbin Dragoljub Mihailovic poznatiji kao Draza ili Cica, sta je najslavniji hrvatski ban i veliki vojskovodja, Petrovaradinac Josip Jelacic Buzimski taj pod cijom su komandom srbi u Monarhiji trazili svoja prava, i pronasli ih, sta zaposljavamo 19.000 gradjana Srbije ( ne hrvata, oni imaju putovnice ) da ljudi zarade koru kruva, sta je hrvatski a ne srpski predsjednik u svecanoj lozi u Moskvi na Dan pobjede na nacizmom, uz najvise odlikovanje Marsal Zukov, sta je Hrvatska predsjednica u prvom redu na obiljezavanju primirja u 1.w.w. a Srpski predsjednik u trecem redu na tribinama uz sefove africkih drzava, i to onaj cija je slavna vojska pobjednica 1.w.w. :) treba li dalje, lipotani moji !?!? Dok se ne suocite sa zlocinackom politikom koja je vodjena u vase ime od 91' do 99' te, necete napredovati ni milimetar. Lp za NS :)
  • presuda

    11.01.2023 15:38
    Nema tu šta da se slažemo i ne slažemo.
    Postojanje agresije dokazuje se isključivo presudom MSP.
    Dačić treba lepo da zamoli da mu Plenković dostavi kopiju presude kojom je utvrđeno da je neko izvršio agresiju na Hrvatsku.
    Plenković, naravno, tako nešto ne može da dostavi, jer to i ne postoji.
    Točka.
  • @stara mimi

    11.01.2023 15:33
    Zbog Dačićevog kompletnog minulog rada, za ovu državu, narod i naciju, uz dužno poštovanje vašim godinama - sami ste odgovorili na svoju primedbu i slažem se.
  • Bojan

    11.01.2023 14:53
    @Ruski ambasador je

    Sve to zvuči sjajno, mada ne vidim kako će Kosovo još jednom da otcepe.
  • B&B

    11.01.2023 14:27
    Diletant
    Ovaj Dacic a i Vucic nisu nikakvi iskusni politicari nego diletanti koji nisu nista naucili za 30 god bavljenja politikom..... Sa ljudima se mozes pomiriti i graditi ponovo nesto a ne sa Hrvatima.....
  • Книњанка

    11.01.2023 14:18
    Они имају неопозиво право да се називају агресорима, сами су себи створили тај префикс, а сад га братски каче другима. Пошто смо били луди и опростили им '41, десила нам се '95. Друга ствар, народа тамо нема, све је пусто осим Загреба и приморја у сезони. Трећа ствар, имају поданички менталитет. Жао ми је ако се неко препознао.
  • Imre

    11.01.2023 14:08
    Popis iz 1948 god
    @Observer
    Srbija sa 24% nacionalnih manjina dobija dve autonomije,dok se Hrvatska sa 22% nacionalnih manjina oslobadja od autonomija.Srbiju su u becini partizanskih jedinica cinili Srbi.Hrvatsku koja je bila naj lojalniji saveznik Hitlera,oslobadjaju u vecini Srbi,oni kao takvi ne mogu da imaju autonomiju,bec im se daje bratstvo i jedinstvo.
  • Sdragan

    11.01.2023 14:03
    Mićo@
    Izvrćete istinu zarad mržnje prema sadašnjoj vlasti? Usmeravate sopstvenu mržnju prema vlasti, prema sopstvenom narodu? To vam je uteha u životu? Cilj?
    Moje mišljenje je da bi Hrvati trebali da dignu spomenik Dačiću i Vučiću usred Zagreba, jer su više učinili za njihovu nezavisnost nego Tudjman. Eto šta ja mislim o njima i o sadašnjoj vlasti.
  • Ruski ambasador je

    11.01.2023 14:02
    šutnuo Dačiča jer
    Dačić je izdajnik, koji u saradnji sa Vučićem sprema sankcije Rusiji i predaju Kosova u Nato preko Francusko-Nemackog naknadnog Američkog dokumenta u kojem Srbija pristaje da Kosovo udje u Nato. Francuska i Nemacka su paravan, sve rade okupatori Amerikanci sa izdajnikom Vučićem. 2 dana posle potpsa Americkog dokumenta kreće Nato vojna intervencija u Bosni i na Kosovu, ukidanje Republike Srpske, i otcepljenje Kosova, Vojvodine i Sandzaka.
  • Zovem se Stevo

    11.01.2023 14:01
    INAČE
    Hitlerova Nemačka je bila agresor i kada je izgubila rat, proterani su Nemici iz Vojvodine.
    E isto tako Srbija je bila agresor i kada je izgubila rat, proterani su Srbi iz Krajine.
  • stara mimi

    11.01.2023 14:01
    Po običaju, večina komentatora forsira svoje političke stavove i ne obazire se na sam događaj. Bez obzira što je Plenković donekle u pravu (s naglaskom na donekle jer je vešto preskočio neke detalje), događaj posvećen Badnjem danu nije mesto gde se tako govori. Očigledno je da je prikupljao političke poene na domaćem terenu i da se zapravo pravdao svojim glasačima zašto se uopšte nalazi sa Dačićem. A krajnje je nekorektan bio prema srpskoj zajednici u Hrvatskoj jer se tako nešto ne izjavljuje na svečanostima ovog tipa. Najbolje bi bilo da nisu bili pozvani ni Dačić ni Plenković.
  • Ja sam Radov

    11.01.2023 14:00
    Moda ce da prodje
    Hrvatsko otcepljenje iz Jugoslavije datira od ; hrvztskog proljeca; do Mesiceve izjave: Ja sam svoju duznost obavio,Jugoslavija vise ne postoji: tad je vec bilo prikuplksnje oruzja iz Madjarske a potom i napadom na JNA kasarne.
  • Nemanja

    11.01.2023 13:59
    @Sdragan

    Kao prvo ovo je Vojvodina, a između srpskog i hrvatskog državnog vrha na strani smo onih koji su nam manje zla naneli.

    Svaka čast Plenkovuiću, svestan je da neće još dugo morati da trpi ovog zlog Miloševićevog koferaša, pa se ni ne trudi.
  • Mićo

    11.01.2023 13:24
    @Sdragan
    Ovo nisu komemtari protiv sopstvenog naroda, nego protiv sopstvenog prevaranta, lopova, lažova, itd.

    A to što se ti u tome pronalaziš, nije problem nas normalnih, a možda i jeste na našu žalost.
  • Обсервер

    11.01.2023 13:21
    Комплекс
    Како једна млада Држава у ЕУ да прича својим унучићима да не би имала ни један празник, да није Олује ? Е због тога је требало измислити бранитеље и агресију. Читава филозофија живљења се заснива на измишљеној агресији и агресорима. Чињенице говоре, да су од стране *бранитеља *, биле нападнуте територије где је живела већина Срба. О измишљеним границама унутар ЈУ, једном другом приликом.
  • Vazd

    11.01.2023 13:18
    Tibi
    Tehnicki, Srbija NIJE NAPALA HRVATSKU, zaista NIJE, Srbija doduse NIKAD nije napala ni jednu drugu drzavu, ali ZAISTA NIJE!
    Desilo se da je dejstvo vojske JNA pokusalo da vojnim delovanjem zaustavi odvajanje suverenog dela teritorije, jer je, jelte Hrvatska JEDNOSTRANO PROGLASILA NEZAVISNOST, sto se kosi sa Ustavom te iste drzave, pa logicno da ce vojska da reaguje, ne, sedece i gledace film.
    Druga stvar, na teritoriji AVNOJske Hrvatske, se naslo skoro 500000 Srba, dakle, nesto ne valja, kakve su to granice kada ti je 15% susednog naroda u granicama iste, dakle GRANICE NE VALJAJU, automatski te granice gube na znacaju itd itd...
    Sve su to istorijske cinjenice za ove sto mrze sebe i svoju bit i naciju, pa bi na svaki nacin po sami sebi da pospu djubre, jer je moderno nositi americku zastavu na majici, ali srpsku, to nikako.
  • Darko

    11.01.2023 12:49
    Balkan je obično blato sa političarima koji ne gledaju u budućnost i ne maštaju o uspesima dece i budućim pokolenjima, već gledaju u groblje i razmišljaju o pravdanju svojim precima.

    Nema budućnosti sa ljudima koji budućnost vide samo u svojim džepovima i demagogiji.
  • bananarama

    11.01.2023 12:43
    Još je ovaj Plenković bio i blag u svojoj izjavi.
    Čovek je izjavio da je na Hrvatsku agresiju izvršio Miloševićev režim a 'ladno je mogao da izjavi da su agresiju izvršili Srbi i Srbija.
    Ipak nije u isti koš zajedno strpao srpski narod i državu Srbiju sa Miloševićevim režimom.
    Jasno je naznačio krivca, jedan režim, a ne svih 7 miliona Srba koliko ih je tada živelo u SR Srbiji.
    Bio je maksimum obazriv u svojoj izjavi, nije želeo da celokupan srpski narod obeleži kao krivca.
  • Brka

    11.01.2023 12:42
    @Детелинара
    "Ако смо ми агресори, где је из републике Хрватске данас 250.000 Срба?"

    U Evropskoj Uniji, uglavnom. Uzeli su hrvatske pasoše čim su mogli i hteli.

    Ostalo ne vredi komentarisati jer je skretanje pažnje.
  • @velja

    11.01.2023 10:57
    danilo
    platim ti večeru ako prevedeš šta si napisao !
  • Ivica Bananamen

    11.01.2023 10:53
    A jel Koferce zadovoljno uvozom juznoamerickog brasna?
  • MileMi

    11.01.2023 10:49
    Hm
    Lako bi se oni dogovorili ali to nije pozeljno u bri.selu. Sanade.r je svojevremeno radio na poboljsanju odnosa sa Republikom Srbijom. Medjutim, odma mu je namestena afera i on daje ostavku na mestu premijera HR. Od tada se tapka u mestu. Stara taktika: stvoris "problem" i onda imas takozvani Daseinsberehtigung na terenu.
  • Детелинара

    11.01.2023 10:33
    @Brka
    2) Agresor je strana u konfliktu koja je nemoralna, onaj koji se brani automatski ima prednost s moralne tačke gledišta.

    Боктемазо испали Срби агресори на сопствена огњишта. Знаш ли ти да је српски манастир Крупа у Далмацији саграђен 1317. године? Јел то агресор саградио? Где је Хрват ту био тада?
    Ако смо ми агресори, где је из републике Хрватске данас 250.000 Срба? Где је скоро милион Срба и нехрвата несталих у јамама и логорима НДХ? Народ који је једини у историји човечанства имао концентрациони логор за децу нема никаквих моралних начела да нама било шта пребацује. Тачка.
  • Steva

    11.01.2023 10:31
    sramota je kako nam dobro ide
    danilo
    11.01.2023 • 08:02
    teško
    je Srbiji sa iskompleksiranom Hrvatskom koja misli da joj je nato garant za dominaciju, iako svi parametri idu u našu korist ! Da nije bilo nesposobnog, korumpiranog dosa davno bi oni kaskali za nama !

    Koji to parametri idu nama u korist ? Dali možeš da shvatiš čoveče da smo u vreme Jugoslavije mi Jugosloveni bili carevi,u odnosu na istok i da smo bili ekonomski jači i napredniji od svih zemalja istočnog bloka.Dakle običan radnik je sa svojom radničkom platom mogao u svako doba da ode u Rumujiju,Mađarsku,Čekoslovačku,Poljsku,Bugarsku pa i u Italiju koja nije pripadala tom bloku ? A, sada je to misaona imenica za prosečnog radnika u Srbiji da tek onako iz zezanja ode u bilo koju susednu državu,dakle ko za kime kaska,pokušaj da zaključiš,ako imaš sa čime,nadam se da imaš ?
  • Комша

    11.01.2023 10:28
    Први започнеш оружану побуну, нападнеш касарне ЈНА, једине легитимне уставне силе, а после кад ти узврате онда кукаш да си жртва агресије. Исто се дешава у Украјини. Паралела је јасна. Мањински народ у тој земљи не жели да буде део нове нацистичке творевине следбеника Стјепана Бандере. Као што ни Срби нису хтели да буду део нове НДХ јер су сећања на геноцид тада била веома свежа. Онда их ови нападну свим силама, тероришу осам година, а кад добију одговор онда кукају да су жртве. Једина разлика је што Русија није Србија па да пропадне под санкцијама и западним терором.
  • Nikola

    11.01.2023 10:27
    Strašno je koliko ni jedna ni druga strana u komentarima nemaju pojma o ratu koji nije čak ni bio tako davno. A svi misle da znaju!
    Ali to je hronična boljka Balkana, da su ljudi bili obrazovani i učili o tome kako je Hitler došao na vlast i izmanipulisao celu Nemačku, ne bi mogli da ovde na vlast dođu mali Hitleri koji su izmanipulisali narode u svoju korist. I sad se narodi i dalje prepucavaju, ne shvatajući da su ispali glupi, da su ih izmanipulisali na njihovu štetu i da samo gube vreme dok nas je svih sve manje i sve smo jadniji.
  • Velja

    11.01.2023 10:26
    @Sdrgan
    Kada svoj narod lazes 30 godina i ucenjujes normalno je da ces do biti kontraefekat i mrznju! Narod Moras post ova ti nag radi ti ceniti….a to narod Uvek visestruko Vrate i nag radi!!! Ti mu otimas imovinu za par hiljada zaposlis ga samo ako je clan rezima…. Tu nema naroda ni postovanja a kamoli drzave i napredka sa ovim vesedecenijskim krpeljima i ratnohuskacima koji znaju Samo da se Bogate od lopovluka tog istog naroda!!!
  • S Dragan@

    11.01.2023 10:15
    Svaka cast na komentaru BRATE
    I jos min 150 000 iz gradova Hrvatske tipa Ri Zg Os Sb Zd Sp Du itd..koje su pre rata isterali s posla pretili itd stanove otimali kuce minirali(To nije KRAJINA)A koliko je to u npr Vojvodini tkz Sandzaku kuca minirano???,crkvi??koliko poteran s posla??Ovi sto kakaju mozda i nisu Srbi ali kao da prizeljkuju sudbinu srpskog naroda u Hr ???nek razmisle pozz svim realnim ljudima..POLITICARIMA NI "Z"OD ZDRAVO
  • zztop

    11.01.2023 09:58
    Sad će dačić u znak odmazde da organizuje još dve izložbe o logoru jasenovac sa slikama iz logora banjica i još dva nastavka filma dare iz jasenovca, a u drugom nastavku darin unuk pali i ubija na kordunu i baniji...
  • pape

    11.01.2023 09:43
    @danilo
    Da je tvoja prazna, vidimo po tvom prvom komentaru, sine danilo.
  • Sdragan

    11.01.2023 09:38
    Auuh :(
    Ovoliko komentara koji idu protiv sopstvenog naroda nećete nigde na svetu naći. Samo kod Srba..!
    Nećete naići na ovako nešto u Zagrebu, Sarajevu, Prištini, itd. Oni su svi složni u mržnji prema Srbima.
    A u Srbiji su svi složni u mržnji prema samom sebi??!
    Što se tiče rata...Srbija i Hrvatska NIKAD nisu medjusobno ratovali. NIKAD! Zapamtite to!
    90-tih, je bio gradjanski rat, gde su gradjani Hrvatske ustali i pobunili se protiv samostalnog izlaska Hrvatske iz YU.
    Ti Gradjani Hrvatske(Srpske nacionalnosti) su bili pod sankcijama i same Srbije i Komunističkog režima u njoj.
    Na kraju su bili prodani i izdani od Srbije...Od istih vas...
    Hrvati ispali nevine devojčice, dok su isterivali 250.000 nepoželjnih gradjana iz Hrvatske, a Srbi zli Četnici sa noževima u ustima i bombama oko pasa...zadrigli od alkohola, smrdljivi i bradati!
    Jel tako to zamišljate..? Jel vam lepo dok to zamišljate?
    Sram vas bilo sve od reda!!!
  • @steva

    11.01.2023 09:33
    danilo
    Msm da bi tebe ubedili da je zemlja ravna ploča, znanja malo a karakter podanički ... rusija krearila podelu Sfrj, molim te nemoj u društvu to pričati i što su mislili da znaš shvatiće da su grešili ...
  • @Rasa sa salasa

    11.01.2023 09:29
    danilo
    drže se ti salaša, gusaka, kokošaka, mangulica , ne razumeš ti šta je država, pa još endemična hehe!
  • BjelogrdićBezMorala

    11.01.2023 09:27
    Uf, uf, on nije zadovoljan ...
    Da se podsetimo u čemu je Dačić sve učestvovao:
    - izgubljenog rata u Hrvatskoj i sankcija
    - najveće inflacije u istoriji planete
    - dogovorenog rešenja Srpskog pitanja i iseljavanja 250.000 Srba iz Hrvatske
    - BiH, najkrvavijeg rata u Evropi nakon II sv. rata
    - izgubljeno 20% Srpske teritorije, više od 100.000 poginulih, više stotina hiljada raseljenih i iseljenih
    - izgubljenog rata na Kosovu, 200.000 iseljenih Srba, isprovociranog bombardovanja SRJ, stradanja i rušenja da se Vlasi ne dosete
    Ali onda se setih još:
    - Doljevac
    - Krušik
    - Oliver Ivanović
    - Vladimir Cvijan
    - Jovanjica
    - Rio Tinto
    - Bor, Smederevo
    - Belivuk
    - Bunga-bunga
    - Koferče
    - Helikopter
    - EPS
    - blato u TENTu
    - Savamala
    - LingLong
    - MHE
    - Grdelica
    - Laž, laž, laž ...
    - Partijsko zapošljavanje
    - Nepotizam
    - Lažne diplome
    - Kupovina glasova
    - batinaši na mostu u Šapcu, na Starici
    - 600 pogrešno vakcinisanih beba
    - tragičnog rušenja pešačkog mosta
    - 7 meseci čekanja nove vlade
    - najskupljeg goriva u regionu
    - najveće post Kovid inflacije u Evropi
    - dodatnog zaduživanja od 2,5 mlrd eura od MMF-a
    - sprdnje sa komercijalnim dronom i MIGovima
    - "Crni Panter"
    - "Migranti", duge cevi, 6000€ po glavi
    - smrt rudara rudnika "Soko"
    Nastavi niz ...
  • Agresor

    11.01.2023 09:25
    Naša država je bila Jugoslavija, nismo mi ratovali protiv jugoslovenske vojske, nego oni. To što su oni pobedili u ratu uz pomoć SAD i ostalih im samo daje mogućnost da laju i lažu. Da je pobedio Hitler, bilo bi upravo ovako.
  • Slobini pioniri

    11.01.2023 09:15
    Da imamo imalo mozga i časti sami bismo to, posramljeni, rekli!
  • Bill

    11.01.2023 09:08
    Nisam slušao (ne slušam gluposti), ali pretpostavljam da g. Kofrče nije mogao da govori, a da ne pomene Vođu?
  • Maša NS

    11.01.2023 09:06
    Pa naravno
    da je bila agresija. Ko je koga tu napao? Ko je čiju granicu prešao? Ko je pravio kojekakve " Krajine" u Hrvatskoj? Poznajem nekoliko ljudi ovde, došli iz Slavonije..Čim su mogli da uzmu hrvatske putovnice, uzeli su ih, ali se ne vraćaju na svoje ognjište. Sve olakšice koje su mogli da dobiju u Srbiji , uzeli su, rade na crno, na pamet im ne pada da plaćaju porez....A mi, mi ništa. Teško izvučemo bilo šta što nam i po zakonu pripada, dok oni dobiju sve...
  • Rasa sa salasa

    11.01.2023 09:02
    Hrvatska je jedna mala, ali ostvarena i zaokružena država. Srbija je država samo na papiru. U stvarnosti je to jedna blatnjava arena u kojoj nema vladavine prava, nego vladaju zakoni džungle. Srbija je tamo gde je bila i pre 100 godina, u mitovima, lažima, i u čvrstoj ruci mlohavog vođe. Srbija je jedna endemična tvorevina kojoj se kraj bliži, jer smo mi to tako hteli.
  • @pape

    11.01.2023 09:02
    danilo
    hehe mora se imati malo u glavi da se shvati šta je ispravno a šta prekršaj !!!
  • Lesa

    11.01.2023 08:51
    Lesa
    Koferce ga izduvalo! Kakav politički samar!!!
  • Steva

    11.01.2023 08:51
    nije do dosa nego je do rusa

    danilo
    11.01.2023 • 08:02
    teško
    je Srbiji sa iskompleksiranom Hrvatskom koja misli da joj je nato garant za dominaciju, iako svi parametri idu u našu korist ! Da nije bilo nesposobnog, korumpiranog dosa davno bi oni kaskali za nama !

    Ali je zato lako Srbiji koja je umislila da će u zajedništvu sa Rusima da nađe spasenje za svoje probleme iako je Rusija sve više vuče u propast.Dakle treba biti pošten pa lepo priznati da je raspadu Jugoslavije kumovala Rusija i nizašto drugo nego zarad svojilh geostrateških interesa,a usput će da nam iscrpi ovo malo nafte iz Vojvodine,ma divno je to sve organizovano,eto to su naša braća Rusi.
  • pape

    11.01.2023 08:20
    @danilo
    Auuu, dečko, koji si ti prekršaj!
  • Brka

    11.01.2023 08:12
    Par stvari:
    1) Dačić je aktivno bio deo ekipe koja je u tome paklu devedesetih učestvovala, Plenković vrlo jasno i očigledno nije. Čak ni kao vojnik, dok je Dačić bio deo komandne strukture.
    2) Agresor je strana u konfliktu koja je nemoralna, onaj koji se brani automatski ima prednost s moralne tačke gledišta.
    3) Ko gubi ima pravo da se ljuti.

    Zaključak: kiselo grožđe za Gospodina Koferčeta.
  • Garica

    11.01.2023 08:09
    Propalo
    Mali Ivica se doslovno držao scenarija, što mu je obaveza kao "čistača sr..a" iz Vučića, a gospodin Plenković slobodno iskazuje svoje misli, čovek je premijer države članice EU, ne propalog Vučićevog sandžaka.
  • danilo

    11.01.2023 08:02
    teško
    je Srbiji sa iskompleksiranom Hrvatskom koja misli da joj je nato garant za dominaciju, iako svi parametri idu u našu korist ! Da nije bilo nesposobnog, korumpiranog dosa davno bi oni kaskali za nama !
  • R

    11.01.2023 08:01
    R
    Plenkovic je mudro i pametno pustio prvog ovog Dacica da laprda i onda ga matirao po mnogima i meni istinitim cinjenicima bez prava replike!!! Bravooo
  • Ringla stara

    11.01.2023 07:57
    Znaci nije ga zadovoljio.
  • Pera Minhen

    11.01.2023 07:55
    Pa čekaj Ivice
    tvoj predsednik tada je i naložio napad na Hrvatsku zarad zaštite Srba. Nisu Hrvati došli do Zemuna. Nego mi do Knina. U njihovu avliju smo se os..li. A ti si to i tada odobravao kao i sada. I šta sada očekuješ? Da te vodi na sladoled u Opatiju?
  • ZxZ

    11.01.2023 07:23
    Iskrenosti tu nema ni za lek
    Nije dačić skupio dovoljno političkih poena, pa će mu to vođa zameriti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna