Autor: Klix.ba

Info
15.01.2023.
10:36
Sarajevska policija je identifikovala i uhapsila četiri osobe osumnjičene za napad na grupu roditelja dece iz Beograda koja učestvuju na regionalnom turniru u Sarajevu.
  • vr

    15.01.2023 18:17
    info
    Za one koji ove napade opravdavaju ratnim zbivanjima u Sarajevu, informacija da je sarajevsko naselje Ilidža tokom rata bilo pod srpskom kontrolom i da su muslimanske granate sa planine Igman neprestano padale po Ilidži. Najrazrušenije sarajevsko naselje tokom rata i neposredno nakon rata je bila Grbavica, naselje po srpskom kontrolom. Muslimanski snajperi su po Grbavici dejstvovali neprestano i ubijali sve što se miče. Ovo bi bile jako korisne informacije za one koji neprestano drobe o srpskoj "opsadi Sarajeva", a nemaju blage veze niti o geografiji Sarajeva, niti o ratnim zbivanjima.
  • Telep

    15.01.2023 12:43
    @bananarama
    A koliko još Srbi treba da razumeju "opravdani" gnev Bošnjaka zbog onoga što se dešavalo 90-ih?
    Da li po toj logici svako Hrvatsko dete koje dođe u Srbiju može očekivati da bude izmaltretirano zbog zločina NDH? Ili neko Bošnjčko dete zbog viševekovnog Turskog zulima?
    Sram te bilo na tom komentaru! Umesto da osudiš nasilje nad nedužnim ljudima i tačka, ti to nešto elaboriraš i tražiš opravdanje.
  • Tomek,

    15.01.2023 12:10
    Istina,
    Naklon za Bananaramu i Stoleta! Sazeto i istinito!
  • BoeserWolf

    15.01.2023 12:05
    @: Džo
    15.01.2023 • 11:02
    .
    Na kraju će biti kriva deca i roditelji, jer Srbi su uvek krivi.

    Wow, uhapsili počinioce ali Dzo zna da ce da Srbi budu krivi, Dzo mozda ne zna, ali se bar nada. Dzo vole da je žrtva i da kuka.

    Dzo takođe misli da Srbi nisu krivi sto su prebili hrvatske glumce. Dzo takođe misli da ce Srbe neosnovano da optuže zato sto nisu ni prstom mrdnuti da se nadju napadači na ZG glumce, ali kako kad ima samo 4 kamere po kvadratnom metru. Kako i da ih nadju kad ti mali nacoši treba sutra da tuku Srbe u ime partije.

    Jadan si Dzo. Patetičan kao i tvoj predsednik koji je u tom Sarajevu toliko ogrešio dušu da ga ni Dunav nikad nece oprati.
  • Mare

    15.01.2023 11:41
    Svi rodjeni posle rata...
  • bananarama

    15.01.2023 11:18
    Užasno iskustvo za ovu decu koja su u Sarajevo otišla da igraju fudbal, da se druže sa svojim vršnjacima i lepo provedu.
    Međutim, treba da znamo da sve ovo što nam se dešava, samo žanjemo ono što smo posejali devedesetih na tim prostorima. Tri godine smo neprekidno bombardovali Sarajevo. Sa brda oko grada smo pucali na ljude koji su stajali u redu za vodu, za hleb, . . . Normalno je da u tom Sarajevu ima ljudi koji nas zbog toga ne vole i neće nas nikada voleti i nikada nam neće oprostiti.
    Tu smo zapenili što je neki njihov klinac skandirao "Ubi Srbina", ali ćutimo, ili čak likujemo kada naši klinci na našim stadionima skandiraju "Nož, žica, Srebrenica". Čak nam je i simpatično a kada nam drugi zamere zašto to skandiramo, odgovaramo "i vi ste nas klali, ubijali, paliki naša sela". Jesu, to stoji, i oni su nas proganjali, ubijali, palili, rušili. Ali ako i 27 godina posle rata mislimo, i jedni i drugi, da se i dalje svetimo, izvlačimo svačije zločine iz naftalina, i mi njihove i oni naše, nikada mi nećemo napredovati. Ostaćemo, i mi i oni, u blatu, žabokrečini. Ubiće i nih i nas ta mržnja jednih prema drugima.
    Nego, evo Sarajlije su veoma brzo identifikovale i uhapsile nekoliko napadača. Koliko napadača na hrvatske glumce u Novom Sadu je identifikovano i uhapšeno?
    Ili ćemo se pomiriti, vaspitati buduće generacije u duhu tolerancije i međusobnog uvažavanja, ili neka se i mi i oni nosimo u tri lepe p.m. i nastavimo da živimo ovako kao stoka i klošari.
  • Stole

    15.01.2023 11:03
    Sve neljude koji prave ovakve incidente ostro kazniti. Ne znam da li su uhvaceni napadaci na glumce iz Hrvatske, mislim da nisu nazalost, neka me neko ispravi..Problem je politika koja se vodi u svim zemljama ex Yu a to je vladavina uz potpirivanje mrznje medju nacijama, da se to ostro sankcionise i vodi drugacija politika bilo ovoga mnogo manje..
  • Džo

    15.01.2023 11:02
    .
    Na kraju će biti kriva deca i roditelji, jer Srbi su uvek krivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna